Bokning

Välkommen att boka dop, vigsel och begravning hos oss.

Bokning av dop, vigsel och begravning
Bokning av dop, vigsel och begravning i Engelbrektskyrkan och Hjorthagskyrkan sker på 08-406 98 30, måndag - fredag kl. 9.00-12.00.

Bokning av lokaler
I samband med dop på lördagar kan kyrksalarna i Engelbrekt och Hjorthagen hyras för 1 000 kr.  Husmor och förtäring ingår inte.

I samband med begravning är det möjligt att hyra kyrkosalarna. Gratis för församlingsbor, icke församlingsbor betalar 1000 kr. Husmor ingår alltid. Ta kontakt med husmor Érika Berglund för menyförslag och priser.

Vi hyr inte ut våra lokaler till privata fester.

Läs mer om lokalerna här

Engelbrekts kyrkosalar

Hjorthagens kyrkosal