Hjorthagens barnkör

Tisdagar nybörjare 6-7 år kl 16:15-17:00. Fortsättning fr ca 8 år tisdagar 17:10-18:00.

Grundläggande träning i körsång och tonbildning utifrån en varierad repertoar. Från ca 6 år.

Nybörjare 6-7 år repeterar tisdagar kl 16:15–17:00 i Hjorthagens kyrkosal.
Fortsättning från ca 8 år repeterar tisdagar kl 17:10–18:00 i Hjorthagens kyrkosal.

Ingen provsjungning. Körledare: Karin Bäckström.. Avgift 700 kr per termin.

Körledare

Karin Bäckström

Mer om Karin Bäckström

Karin Bäckström har gedigen erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomskör. I Adolf Fredriks församling byggde hon under en tioårsperiod upp en lika omfattande som välrenommerad och prisbelönt barn- och ungdomskörverksamhet. Nu senast tjänstgjorde hon som musiklärare vid Adolf Fredriks Musikklasser där hon förutom att undervisa klasser i musik ledde Adolf Fredriks Flickkör till många framgångar under fem år. År 2014 erhöll Flickkören Grand Prix vid den internationella körtävlingen i Grado, Italien. I maj 2017 vann den nystartade ensemblen Engelbrekts Unga Röster första pris i MusikRUMs körtävling.