Hjorthagens barnkör

Tisdagar 17:10-17:55. 7-8 år.

Kör för barn 7-8 år. Vi lär oss grundläggande sångteknik och musikteori och tränar vårt gehör genom att sjunga tillsammans med andra. Vi provar på enklare stämsång. Under terminen samarbetar vi även med andra körer inför flera framträdanden i olika sammanhang. Till denna kör erfordras ingen provsjungning. Repetitioner i Hjorthagens kyrkosal tisdagar 17:10-17:55. Avgift 700 kr per termin.

Körledare

Karin Bäckström

Mer om Karin Bäckström…

Karin Bäckström har gedigen erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomskör. I Adolf Fredriks församling byggde hon under en tioårsperiod upp en lika omfattande som välrenommerad och prisbelönt barn- och ungdomskörverksamhet. Nu senast tjänstgjorde hon som musiklärare vid Adolf Fredriks Musikklasser där hon förutom att undervisa klasser i musik ledde Adolf Fredriks Flickkör till många framgångar under fem år. År 2014 erhöll Flickkören Grand Prix vid den internationella körtävlingen i Grado, Italien. I maj 2017 vann den nystartade ensemblen Engelbrekts Unga Röster första pris i MusikRUMs körtävling.