Volontär

Känner du att du har mer att ge? Bli volontär i Engelbrekts församling.

Är du intresserad av att bli volontär? Kanske känner du att du har mer att ge och kanske du  vill  leda en grupp av något slag. Vi letar hela tiden efter engagerade personer som önskar vara del av vårt volontärteam.
Hur går det till att bli volontär i Engelbrekts församling?
Först så kontaktar du oss och vi bestämmer ett möte där vi lär känna varandra samt att du även får information om Engelbrekts församling volontärarbete i stort inkl. information kring försäkringar, personuppgiftshantering m.m. Om allt känns rätt så bestämmer vi gemensamt vad ditt uppdrag ska bli och du får även skriva under en GDPR/volontärblankett. För uppdrag gällande barn och unga måste samtliga volontärer lämna in ett utdrag ur polisens belastningsregister. Du kan när som helst avbryta ditt volontärskap.
Caroline Hoffmann samordnar församlingens volontärresurser.

Caroline Hoffmann