Konfirmation

Funderar du på om du ska konfirmeras? Då är du inte ensam. Förra året var det 30 000 som konfirmerades i Sverige, och det lär bli minst lika många i år. Här kan du läsa om konfirmationsalternativen som finns på Östermalm.

Konfirmationen handlar om att ha roligt och att träffa nya kompisar. Det är ett tillfälle att prata om stora och spännande frågor; Vad har Gud med mig att göra? Hur är man en bra människa? Behövs Jesus? Konfirmationstiden är en tid att testa och lära om kristen tro.

Konfirmationstiden kan se ut på olika sätt. Det kan vara att man åker på ett läger eller att man ses i kyrkan.

Här hittar du info om konfirmationsläsning på Östermalm. Vi är tre olika församlingar: Engelbrekts, Hedvig Eleonora och Oscars församling. Läs om de olika alternativ som finns att välja på och kom ihåg att det spelar ingen roll i vilken församling du bor - valet var du vill läsa är helt upp till dig.

Det viktigaste med konfirmationen är du, vad du vill och vilka frågor du har. Det du vill och känner blir en viktig del av din konfirmationstid.

Anmälan

Anmäl dig genom att skicka ett e-mail till Lena Nordlander. Ange namn och fullständigt personnummer på konfirmanden. Adress finns längre ned på sidan.

Läs mer på Konfirmandsök

Från den 20 maj 2020 är det öppet för anmälan för dig som vill konfirmeras