Stillhet - Aktivitet

Här kan du läsa mer om olika aktiviteter som fokuserar på stillhet och vila - eller rörelse och förflyttning.

Präst i kyrkan

Ibland behöver man bara någon som lyssnar och med tystadsplikten som grund möter vi dig, dina tankar och dina funderingar. Onsdagar kl 16‑18 finns det en präst tillgänglig i Engelbrektskyrkan för samtal. Inget mänskligt är främmande.

Volontär

Vill du hjälpa till med något i församlingen, som att leda en grupp eller hjälpa till med praktiska göromål. Eller varför inte hjälpa till vid vår julbasar som äger rum 3 december? Hör av dig till Gunnar Stålklint om du har tid över för en volontärinsats i Engelbrekt. Alla är bra på något.

Gunnar  Stålklint

Gunnar Stålklint