När vi förlorar någon vi älskar

Hur är det möjligt att gå vidare om du mist någon du älskar? Först och främst handlar det att erkänna att det har hänt och att låta sorgen ta plats.

Begravningen är en del av avskedet, här blir förlusten verklig och sann. Det är därför viktigt att avskedet blir sådant att det känns rätt både i relation till den döde och de efterlevande.

Begravningsgudstjänst erbjuds utan kostnad, om den som avlidit tillhörde Svenska kyrkan.

I Engelbrektskyrkan och Hjorthagskyrkan erbjuds begravningsgudstjänst tisdag - fredag.

Minnesgåva

Ge en minnesgåva för att hedra någon som gått bort eller ge en hyllningsgåva för att uppvakta någon som firar. Här kan du välja motiv på ditt kort och berätta vem du vill uppmärksamma. https://www.svenskakyrkan.se/internationelltarbete/minnes-eller-hyllningsgava2