Minnes- och hyllningsgåvor till Svenska kyrkan i utlandet

Du kan stödja Svenska kyrkan i utlandet i samband med en begravning eller hyllning av jubilar, dop, vigsel och konfirmation.

Minnesgåva

Vill du hedra minnet av en kär avliden och samtidigt stödja Svenska kyrkan i utlandet kan du ge en minnesgåva.

Vi skickar ett vackert blad till den adress du uppger som en bekräftelse på gåvan.

Ge en minnesgåva direkt på webben!

Hyllningsgåva

Du kan hedra en släkting som fyller jämnt, eller vänner och bekanta som du särskilt vill uppvakta vid livets stora händelser genom att beställa ett hyllningsblad. Samtidigt stödjer du Svenska kyrkan i utlandet med en gåva. Vi skickar ett vackert blad till den adress som du uppger som en bekräftelse på gåvan.

Ge en hyllningsgåva direkt på webben!

kontakta svenska kyrkan i utlandet

Välkommen att kontakta oss på kansliet! Vi är en del av kyrkokansliet i Uppsala.

Mejla Svenska kyrkan i utlandet

Besöksadress: Kyrkokansliet, Sysslomansgatan 4, Uppsala