Kontakt

Svenska kyrkan Besöksadress: Sysslomansgatan 4, Uppsala Telefon: 018-16 95 00 E-post till Svenska kyrkan

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Minnes- och hyllningsgåvor till Svenska kyrkan i utlandet

Du kan stödja Svenska kyrkan i utlandet i samband med en begravning eller hyllning av jubilar, dop, vigsel och konfirmation.

Minnesgåva

Vill du hedra minnet av en kär avliden och samtidigt stödja Svenska kyrkan i utlandet kan du ge en minnesgåva.

Vi skickar ett vackert blad till den adress du uppger som en bekräftelse på gåvan.

Ge en minnesgåva direkt på webben!

Hyllningsgåva

Du kan hedra en släkting som fyller jämnt, eller vänner och bekanta som du särskilt vill uppvakta vid livets stora händelser genom att beställa ett hyllningsblad. Samtidigt stödjer du Svenska kyrkan i utlandet med en gåva. Vi skickar ett vackert blad till den adress som du uppger som en bekräftelse på gåvan.

Ge en hyllningsgåva direkt på webben!