Café DC

Café DC fortsätter ute på nedre kyrkplan så länge vädret tillåter. Därefter flyttar vi in till kyrksalen i församlingshemmet. Följ skyltning!

Café DC är församlingens diakonala träffpunkt. Här kan man fika, läsa tidningen, samtala med andra eller bara sitta ned i stillhet en stund. Vi bjuder på kaffe/te, smörgås och kaka. Om du vill boka samtal med en diakon eller präst går det också bra. Det finns även möjlighet att delta i församlingens diakonala centers olika verksamheter eller anmäla ditt intresse till att vara volontär tex. i vårt café.
Café DC har öppet helgfri måndag - torsdag kl 10:00-12:00. Det kommer att finnas fika och smörgås.

Självklart håller vi avstånd till varandra och vill man i stället ta med sig sitt kaffe och sin smörgås går det också lika bra!

Församlingens reception finns i samma lokal och har öppet 9:00–15:00 helgfri måndag-torsdag.

Välkommen!