Engelbrekts Unga Röster

Måndagar 18:00-21:00. Från 16 år.

En nystartad kör på hög nivå för dig som går på gymnasiet och uppåt och har många år som körsångare bakom dig. Kören vänder sig till dig som brinner för körsång och är hängiven anhängare av musik med kvalité oavsett genre.

Som körsångare bidrar du här med din förmåga i ett sammanhang där vi gemensamt har höga målsättningar.

Repetitioner måndagar i Engelbrekts kyrksal 18-21.
Till denna kör erfordras provsjungning.

Körledare

Karin Bäckström

Mer om Karin Bäckström…

Karin Bäckström har gedigen erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomskör. I Adolf Fredriks församling byggde hon under en tioårsperiod upp en lika omfattande som välrenommerad och prisbelönt barn- och ungdomskörverksamhet. Nu senast tjänstgjorde hon som musiklärare vid Adolf Fredriks Musikklasser där hon förutom att undervisa klasser i musik ledde Adolf Fredriks Flickkör till många framgångar under fem år. År 2014 erhöll Flickkören Grand Prix vid den internationella körtävlingen i Grado, Italien. I maj 2017 vann den nystartade ensemblen Engelbrekts Unga Röster första pris i MusikRUMs körtävling.