Engelbrekts Unga Röster

Måndagar 18:00-21:00.

Målsättningen med Unga Röster är att musicera tillsammans med musik som vi verkligen tycker om.

Engelbrekts Unga Röster består i grunduppsättningen av 16  arvoderade sångare och arbetar i projektform.

Denna höst utökas ensemblen i projekt 2 och 3.

1 v 35- 38 a capella kör med filminspelning (fn inga lediga platser)

2 v 39-44 Mozarts Requiem (plats finns)

3 v45 – 50 Luciakonserten Från mörker till ljus (plats finns)

För att söka till Unga Röster bör din notläsningsförmåga och sångliga förmåga motsvara musikhögskolenivå. Som körsångare bidrar du med din förmåga i ett sammanhang där vi gemensamt sätter våra målsättningar. Repetitioner måndagar i Engelbrekts kyrksal 18-21.

Är du intresserad så boka gärna tid för provsjungning under v 35. Även vikarier behövs.

Körledare: Karin Bäckström

Körledare

Karin Bäckström

Mer om Karin Bäckström

Karin Bäckström har gedigen erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomskör. I Adolf Fredriks församling byggde hon under en tioårsperiod upp en lika omfattande som välrenommerad och prisbelönt barn- och ungdomskörverksamhet. Nu senast tjänstgjorde hon som musiklärare vid Adolf Fredriks Musikklasser där hon förutom att undervisa klasser i musik ledde Adolf Fredriks Flickkör till många framgångar under fem år. År 2014 erhöll Flickkören Grand Prix vid den internationella körtävlingen i Grado, Italien. I maj 2017 vann den nystartade ensemblen Engelbrekts Unga Röster första pris i MusikRUMs körtävling.