Här kan du ansöka om medlemskap i Svenska kyrkan och Engelbrekts församling.

Välkommen att bli medlem i Svenska kyrkan Sveriges största medlemsorganisation. Svenska kyrkan gör skillnad i människors liv, både här i Engelbrekts församling och i hela världen.

När man vill bli medlem i Svenska kyrkan är det framförallt sin församling som man blir medlem i.

Skicka in blanketten per post

Fyll i och skriv ut blanketten här nedan.  Skriv under med ditt namn, ort och datum och skicka in den till Engelbrekts församling, box 26153, 100 41 Stockholm.

Dina uppgifter

Var vänlig markera de svar som är aktuella