Foto: Andreas Barheide IKON

Svenska kyrkan Hägersten

Svenska kyrkan Hägersten omfattar stadsdelarna Gröndal, Liljeholmen, Aspudden, Midsommarkransen, Västberga västra, Hägerstensåsen, Västertorp, Hägersten och Mälarhöjden.

Nyheter och aktuellt

Aktuella konserter och aktiviteter

2021-11-30 • Lunchkonsert på Kajen

Torsdag 30 november kl 12.00 i Kvarterskyrkans café. Tzeitel spelar smäktande melodier, bubblande tvåtaktssväng och sorgesamma sånger. Fri entre.

2021-12-01 • Familjemusikal – Stjärnan på himlen

Onsdag 1 december kl. 18.30 Uppenbarelsekyrkan. Vad hände egentligen den första julen? Kom med på en musikalisk resa 2000 år tillbaka i tiden till Betlehem! Genom musik, dans och teater får svar på varför vi firar jul – egentligen.

2021-12-25 • Julotta i våra kyrkor

Lördag 25 december kl. 07.00 i Uppenbarelsekyrkan. Staffan Alberts, Martin Blomquist, Uppenbarelsekyrkans Motettkör.

Någon spelar piano.

2021-12-26 • Musikgudstjänst

Söndag 26 december kl. 16.00 i Uppenbarelsekyrkan. Musikgudstjänst. Rosenberg: Den Heliga Natten. Christofer Wilson, Pelle Olofson, Maria Wilsson

Återkommande evenemang

Se våra inspelade konserter och musikgudstjänster här!

Genvägar