Svenska kyrkan Hägersten

Svenska kyrkan Hägersten omfattar stadsdelarna Gröndal, Liljeholmen, Aspudden, Midsommarkransen, Västberga västra, Hägerstensåsen, Västertorp, Hägersten och Mälarhöjden.

Nyheter och aktuellt

Bild på sommarblommor

Sommarsång i svandammsparken

Vi sjunger, leker och fikar oavsett väder. Svandammsparken i Midsommarkransen kl. 9.30 - 11.30. Sångsamling kl. 10.00. Ta med filt att sitta på! Vi ses onsdag 16 juni, måndag 21 juni och onsdag 23 juni.

Äntligen firar vi offentliga gudstjänster igen!

Nu har vi öppnat upp för offentlig söndagsgudstjänst igen. Vi samlas i Uppenbarelsekyrkan med maximalt 50 besökare. Här firar vi gudstjänst varje söndag kl.11 under hela sommaren. Vi är fortsatt varsamma med varandra och håller avståndet. Varmt välkommen att delta på plats!

Bilder till fastan och påsken
Kan användas till texten: Gå en promenad i tystnad. Tänk på de som kämpar med corona

Promenader och utfärder under sommaren

Rörelse och frisk luft mår vi alla bra av. Lite sällskap, på lagom avstånd, är ju också trevligt. Kom med på våra promenader och utfärder under sommaren! Öppet för alla åldrar.

Våffelcafé i gammal prästgård. Här serveras kaffe och våfflor varje torsdag på sommaren.

Sommarcaféer

Vi anordnar sommarcafé i alla våra kyrkolokaler under sommaren. Här kan du fika till förmånliga priser och umgås under enklare former. Välkommen till våra öppna mötesplatser!

Blommor i vas

Musikandakt på kvällen i Kvarterskyrkan på kajen

Några söndagskvällar under sommaren anordnar vi musikandakter i Kvarterskyrkan på kajen, Sjövikskajen 36-42. Kom för en stunds andakt och njut av förstklassig musik. Andakten börjar kl. 18 och det är självklart fri entré.

Se våra inspelade konserter och musikgudstjänster här!

Genvägar

Hägerstens församling ska vara en andlig växtplats för människor, en social mötesplats i lokalsamhället och ett forum för engagemang för medmänniskan och skapelsen.

Församlingsinstruktion 2020-2023