Konserter, gudstjänster och aktiviteter

I Svenska kyrkan Hägersten kan du gå på konsert, delta i en gudstjänst eller sjunga i kör. Här hittar du också mötesplatser, kulturevenemang och andlig fördjupning.

En svartklädd man står och sjunger på en scen. En kvinna i svart klänning dirigerar.

Gå på konsert

I Svenska kyrkan Hägersten hittar du många starka konsertupplevelser. Här finns ett rikt musikliv, där många känner ett stort engagemang. Välkommen till musik med passion.

Närbild på en kvinna som står upp med knäppta händer i en kyrka. Fyllda kyrkbänkar syns suddigt i bakgrunden.

Fira gudstjänst

Till gudstjänsten får vi komma som de vi är. Här hittar du aktuella gudstjänster i våra kyrkor i Svenska kyrkan Hägersten.

En blandad kyrkokör i matchande blå färger sjunger i Uppsala domkyrka.

Sjung i kör

I Svenska kyrkan Hägersten finns en vibrerande körverksamhet. Här känner många ett stort engagemang. Kom och sjung med oss!

Två kvinnor sitter i en soffa och pratar och fikar.

Träffas och umgås

Vi mår bra av att träffas. I Svenska kyrkan Hägersten hittar du flera möjligheter att träffas.

Föredrag och kulturevenemang

I Svenska kyrkan Hägersten hittar du kulturevenemang under hela året. Temakvällar, författarsamtal och mycket mer.

Retreat, meditation, pilgrimsvandring och cirkeldans

Här kan du hitta stillhet, motverka stress och nå andlig fördjupning. Detta är hälsa för själen.

En kvinna står med knäppta händer. Tända ljus i förgrunden.

Andlig fördjupning

Reflektera över livet och kristen tro. I Svenska kyrkan Hägersten finns bokcirklar, samtalsgrupper och kreativa mötesplatser. Här kan du också konfirmeras som vuxen.

Här hittar du aktiviteter för barn och ungdom

Barn och familj

Välkommen till uppskattade mötesplatser för både barn och vårdnadshavare. Här kan barn leka med musik, sjunga i kör och dansa, bland mycket annat.

Ungdom och konfirmation

Här hittar du allt du behöver veta om konfirmation. I Svenska kyrkan Hägersten finns konfirmation för dig i åk 8 eller 9, samt gymnasiekonfirmation. Här hittar du också andra aktiviteter, såsom ungdomskväll, efter-skolan-häng och flera körer.

Vi samarbetar med Sensus

Vi samarbetar med Sensus vid konserter och kulturevenemang.

Vi har Regnbågsnyckeln

Vi arbetar för ett inkluderande förhållningssätt där alla människor får plats.
Läs mer om Regnbågsnyckeln.