Nyheter och aktuellt

Här hittar du det som är extra aktuellt just nu.

Nu renoverar vi och förbättrar tillgängligheten i Gröndals kyrka

Vi skapar rum och rymd samtidigt som vi förbättrar arbetsmiljö och tillgänglighet. Vi räknar med att åter kunna öppna hela byggnaden lagom till advent. Klicka på den blå rubriken för att läsa mer.

Bikuporna bakom Uppenbarelsekyrkan

Vill du bli vår kommunikatör till 100 %?

Är du samarbetsvillig som ett bi och taggad att skapa kommunikation som sticker ut? Här i Hägerstens församling får du flyga både högt och lågt. Här kan du bi-dra till att återupprätta skapelsen. Sök tjänsten senast den 15 augusti!

Nils Harning och Jerry Adbo

Gäster vid Kvarterskyrkan på kajen söndag 8 augusti kl. 18 som möts i ett varierat program med musik och visor från världens alla hörn.

Jan Hammarlund

Gäst vid Kvarterskyrkan på kajen söndag 1 augusti kl. 18. Dagens artist var en del av proggrörelsen på 70-talet och en frontfigur för gayrörelsen.

Utfärder till sommarhemmet Betania

Begränsat antal platser, anmäl dig till någon av våra diakoner.

Bilder till fastan och påsken
Kan användas till texten: Gå en promenad i tystnad. Tänk på de som kämpar med corona

Promenader och utfärder under sommaren

Rörelse och frisk luft mår vi alla bra av. Lite sällskap, på lagom avstånd, är ju också trevligt. Kom med på våra promenader och utfärder under sommaren! Öppet för alla åldrar.

Våffelcafé i gammal prästgård. Här serveras kaffe och våfflor varje torsdag på sommaren.

Sommarcaféer

Vi anordnar sommarcafé i alla våra kyrkolokaler under sommaren. Här kan du fika till förmånliga priser och umgås under enklare former. Välkommen till våra öppna mötesplatser!

Blommor i vas

Musikandakt på kvällen i Kvarterskyrkan på kajen

Några söndagskvällar under sommaren anordnar vi musikandakter i Kvarterskyrkan på kajen, Sjövikskajen 36-42. Kom för en stunds andakt och njut av förstklassig musik. Andakten börjar kl. 18 och det är självklart fri entré.

Prideinspirerad musikafton

Musikandakt i sommartid, söndag 8 augusti, kl. 18.00 - 19.00, i Kvarterskyrkan på kajen.