Under viruspandemin är det många äldre som på grund av karantän behöver hjälp med att få hem mat, mediciner, hygienartiklar med mera. Många församlingar erbjuder hemkörning av matkassar och annat nödvändigt.
Foto: Alex Giacomini /Ikon

Bli volontär

Som volontär bidrar du till viktig verksamhet för barn, ungdomar och äldre. Lokalt i Hägersten. Du behövs!

Gör en intresseanmälan

Vad roligt att du vill bli volontär. Du anmäler ditt intresse genom att fylla i ett enkelt formulär.

Har du frågor kring volontärarbete? Kontakta Birgitta Sommarbäck.

Birgitta Sommarbäck

Uppenbarelsekyrkan

Diakon, Uppenbarelsekyrkan, Samordnare för ideella

Du behövs i Svenska kyrkan Hägersten

Vill du arbeta ideellt som volontär? Vill du bidra med kunskaper, erfarenheter och tid för att åstadkomma något betydelsefullt tillsammans med andra? Då är kyrkan rätt plats för dig.

Tillsammans blir vi en positiv kraft i Hägersten

Kanske har du några speciella intressen eller yrkeserfarenheter? Eller kanske har du själv idéer kring insatser eller verksamheter som kan tillföra något för församlingen?

Vi bygger kyrka och vi vill utveckla vår viktiga verksamhet för barn, ungdomar och äldre. Vi vill vara en stark kraft i lokalsamhället i Hägersten. Och i denna ambition är du som volontär en avgörande del.

Vi förverkligar vår vision

Tillsammans strävar vi efter att förverkliga vår vision om att vara en andlig växtplats, en social mötesplats och ett forum för engagemang för medmänniskan och skapelsen.

Välkommen som volontär!

Hägerstens församling ska vara en andlig växtplats för människor, en social mötesplats i lokalsamhället och ett forum för engagemang för medmänniskan och skapelsen.

Församlingsinstruktion 2020-2023