Dop, vigsel och begravning

Här hittar du allt du behöver för att boka dop, vigsel eller begravning. OBS! Bokningen är stängd 18–21 november p.g.a. tekniskt underhåll.

Boka dop, vigsel eller begravning

En bebis i dopklänning sover i någons famn. Ett barn klappar på bebisens huvud.

Boka dop

Här kan du boka dop i våra kyrkor i Hägersten. Du kan boka online eller ringa till oss. Här hittar du också hjälp och inspiration kring att planera ditt dop. OBS! Bokningen är stängd 18–21 november p.g.a. tekniskt underhåll.

Boka vigsel

Här kan du boka vigsel i våra kyrkor i Hägersten. Du kan boka online eller ringa till oss. Här hittar du också hjälp och inspiration kring att planera din vigsel.

Någon tänder ett av ljusen vid en kista.

Boka begravning

Här får vi minnas och gemensamt överlämna den avlidne i Guds händer. Vi får sjunga tillsammans och lyssna på musik i stillhet.

Passa på! Drop-in-dop i Mälarhöjdens kyrka

4/6 Drop-in-dop & vigsel i Uppenbarelsekyrkan

Välkommen till Uppenbarelsekyrkan för dop eller vigsel – eller både och. Lördag 4 juni, denna pingstafton i försommaren, dukar vi borden till fest. Här hittar du allt som du behöver känna till innan.

Boka dop eller vigsel via telefon

Du kan också boka dop eller bröllop/vigsel via telefon.
Ring 08-685 30 00, måndag–fredag kl. 09.00–12.00.
Hit kan du även vända dig om du har frågor kring online-bokningen.

OBS! Bokningen är stängd 18–21 november p.g.a. tekniskt underhåll.