Någon tänder ett av ljusen vid en kista.

Boka begravning

Här får vi minnas och gemensamt överlämna den avlidne i Guds händer. Vi får sjunga tillsammans och lyssna på musik i stillhet.

Boka begravning, lokal för begravningskaffe samt Columbarie-ärenden

Ring 08-685 30 00, måndag–fredag kl. 09.00–12.00.
26/1 är bokningen stängd.

Restriktioner kring antalet deltagare vid dop/bröllop/begravning

Med rådande restriktioner gäller följande:

• Vid fler än 50 deltagare krävs kontroll av vaccinationsbevis och legitimation. Samt att sällskapen kan placeras med avstånd till varandra, minst 1 meter.
  • Om du väntar fler än 50 deltagare vid dop/bröllop/begravning så behöver du anmäla detta till aktuell präst. Obs! Anmäl detta till prästen senast 5 dagar innan. Detta för att vi ska kunna planera kontroll av vaccinationsbevis/legitimation samt anvisning av platser.
  • Vid en efterföljande sittning, exempelvis dopkaffe, är max 20 deltagare tillåtna. Förutom vid minnestund vid begravning. Då är 50 deltagare tillåtna.
  • Vid dop kan sittningen delas upp i före och efter gudstjänsten, med 20 deltagare vid varje sittning.

Er bokning gäller med förbehåll att ytterligare restriktioner kan tillkomma.

Om begravning på Svenska kyrkans nationella sidor

Hitta stöd för att hantera din sorg

Om stöd vid sorg på Svenska kyrkans nationella sidor