Medarbetare

Här hittar du alla anställda medarbetare. Exempelvis kyrkoherde, distriktschefer, präster och diakoner.

Ta kontakt med ledningsgruppen

Ledningsgrupp

Här hittar du kontaktuppgifter till ledningsgruppen i Svenska kyrkan Hägersten. Ledningsgruppen utgörs av kyrkoherde, distriktschefer, kanslichef samt fastighets- och service-chef.

Präster

Diakoner

Pedagoger, församlingsassistenter och ungdomsassistenter

Kyrkovaktmästare, församlingsvärdar och husmor

Kansli

Telefonväxeln och församlingsexpeditionen

Du når oss på 08-685 30 00, eller via e-post hagersten.info@svenskakyrkan.se.

• Telefonväxeln är öppen följande tider:
                    Måndagar, tisdagar, torsdagar 09.00–12.00 och 13.00–15.00
                    Onsdagar 09.00–12.00 och 14.00–15.00
                    Fredagar 09.00–12.00
                    Vid röda dagar är växeln i regel stängd.
                  • Sommartid, vecka 26–­33, når du oss måndag–fredag kl. 09.00–12.00.
                  • Församlingsexpeditionen i Uppenbarelsekyrkan är öppen måndag–fredag 09.00–12.00.
                    Besöksadress: Bäckvägen 34
                    Postadress: Svenska kyrkan Hägersten, Bäckvägen 34, 126 47 Hägersten

OBS! Växeln är stängd 18–21 november p.g.a. tekniskt underhåll.

Någon klubbar med en ordförandeklubba.

Förtroendevalda

I kyrkovalet, vart fjärde år, väljer du som är medlem vilka som ska styra Svenska kyrkan Hägersten. Här hittar du dina förtroendevalda, samt mötesprotokoll från kyrkofullmäktige och kyrkoråd.

Våra kyrkor

Uppenbarelsekyrkan, Gröndals kyrka, Mälarhöjdens kyrka och Kvarterskyrkan på kajen tillhör alla Svenska kyrkan i Hägersten. Här kan du läsa mer om dem.

Columbariet

Columbariet i Uppenbarelsekyrkan är en alternativ begravningsplats för urnor. Det är en vacker plats under kyrkorummet, med konst av Ralph Bergholtz och Randi Fisher. Columbariet är dagligen öppet för besök. Se öppettiderna här.