Foto: Paavo Martikainen

Finska församlingen i Stockholm Tukholman suomalainen seurakunta

En del av Svenska kyrkan - Osa Ruotsin kirkkoa

Kolehti/Kollekt    Swish 123 427 16 31

Valitettavasti emme voida toteuttaa Adventin jumalanpalvelusta kirkossa vaan jumalanpalvelusta lähetetään netissä.  Tyvärr kan vi inte genomföra adventsgudstjänsten i kyrkan, men vi sänder den via nätet.

1. Adventin kaksikielinen jumalanpalvelus/Tvåspråkig gudstjänst på 1. Advent 29/11.2020 kl 11

Valitettavasti emme voida toteuttaa Adventin jumalanpalvelusta kirkossa vaan jumalanpalvelusta lähetetään netissä. Tyvärr kan vi inte genomföra adventsgudstjänsten i kyrkan, men vi sänder den via nätet.

Joka päivä uusi joululaulu! 1-24/12 2020

Joululaulukalenteri

Joka päivä uusi joululaulu! 1-24/12 2020

Valitettavasti emme voida toteuttaa itsenäisyyspäivän jumalanpalvelusta kirkossa vaan tilaisuutta lähetetään netissä 6/12 klo 11. Tyvärr kan vi inte genomföra Självständighetsdagens gudstjänst i kyrkan, men vi sänder gudtstänsten via nätet 6/12 kl 11.

Itsenäisyyspäivä 6.12. Självständighetsdagen

Valitettavasti emme voida toteuttaa Lasten Kauneimmat Joululaulut kirkossa vaan tilaisuutta lähetetään netissä. Video ilmestyy sunnuntaina 13.12. Tyvärr kan vi inte genomföra Barnens vackraste julsångerna i kyrkan, men vi sänder tillställningen via nätet. Videon släpps på söndag 13/12.

Lasten kauneimmat joululaulut

vocalensemble Irrbloss/ lauluyhtye Irrbloss

Luciahälsning /Luciatervehdys

Söndag 13.12. klo 8.00 sänds från Finska Kyrkan i Stockholm digitalt/Sunnuntai 13.12. klo 8.00 lähetetään netissä Tukholman Suomalaisesta kirkosta vocalensemble Irrbloss/ lauluyhtye Irrbloss

Kauneimmat Joululaulut 2020 De vackraste Julsångerna

Kauneimmat joululaulut –tilaisuudet kirkossa on valitettavasti jouduttu perumaan. Lähetämme Kauneimpia joululauluja kuitenkin netissä 18.12 alkaen. Lähetys on katsottavissa jouluun saakka. Tyvärr kan vi inte genomföra De vackraste julsångerna i kyrkan, men vi sänder både de finska och svenska julsångerna via nätet. Videon släpps på söndag 18.12. varefter den finns att se fram till och med julen.

Tyvärr kan vi inte genomföra adventsgudstjänsten eller De vackraste julsångerna i kyrkan, men vi sänder båda tillställningen via nätet. Gudstjänsten 13/12 kl 11 och De vackraste Julsångerna  kl 15.

Adventsmässa och De vackraste julsångerna

Tyvärr kan vi inte genomföra adventsgudstjänsten eller De vackraste julsångerna i kyrkan, men vi sänder båda tillställningen via nätet. Gudstjänsten 13/12 kl 11 och De vackraste Julsångerna kl 15.

Tiesitkö että on Palveleva puhelin on myös suomeksi! Palvelee joka ilta klo 21-24 puhelinnumero 020-26 25 00. På svenska finns Jourhavande präst, se nedan.

Palveleva puhelin/Jourhavande präst

Rukous seurakunnassa / Bön i församlingen

Rukousnetti on sivu johon voit kirjoittaa oman rukouksesi sekä sytyttää virtuaalisen kynttilän, kuvaa klikkaamalla löydät linkin! Bönewebben är en sida där du kan skriva din egen bön och tända ett virtuellt ljus, klicka på bilden så hittar du länken nedanför!

Tutustu seurakuntalehteen! Läs församlingstidskriften!

Seurakuntalehti Elävät Kivet / Församlingsblad Levande Stenar

Tutustu seurakuntalehteen! Läs församlingstidskriften!

VIRSITUNNIT - PSALMSTUND

Ilmoittaudu vuoden 2021 rippikouluun! Anmäl dig till årets 2021 konfirmation!

Rippikoulu / Konfirmation

Ilmoittaudu vuoden 2021 rippikouluun! Anmäl dig till årets 2021 konfirmation!

Anmäl dig till miniläger den 4-5.12!/ Ilmoittaudu minileirille 4-5.12!

Juniorit/ Juniorerna

Anmäl dig till miniläger den 4-5.12!/ Ilmoittaudu minileirille 4-5.12!

Coronaviruksen takia seurakunnan perhe- ja lapsitominta on toistaiseksi osaksi netissä ja osaksi peruttu. På grund av Coronaviruset är församlingens familje- och barnverksamheten för tillfället dels digtalt och dels inställt.

Perhe- ja lapsitoiminta / familje- och barnverksamhet

Tukholman Suomalaisessa Seurakunnassa / i Finska kyrkan i Stockholm

Konsertit 2020 Konserter

Tukholman Suomalaisessa Seurakunnassa / i Finska kyrkan i Stockholm Konsertteihin on vapaa pääsy ja ohjelmat maksavat 50kr/ Det är fritt inträde till konserterna och programblad kostar 50 kr