Foto: Paavo Martikainen

En del av Svenska kyrkan - Osa Ruotsin kirkkoa

Ajankohtaista seurakunnassa/Aktuellt i församlingen

Jumalanpalvelus joka sunnuntai / Gudstjänst varje söndag

Messu klo 11.00. Kirkossa istumme vain merkityillä paikoilla ja muistamme pitää etäisyyttä. Mässa kl 11.00. I kyrkan sitter vi enbart på numrerade platser och kommer ihåg att hålla avstånd.

Ilmoittautuminen viimeisiin MUSKARI-paikkoihin 1-15/8 välisenä aikana. Anmälning till ströplatser i Musiklekskolan under tiden 1-15 augusti.

Paina tästä ja valitse oikea ilmoittautumislinkki. Tryck här och välj rätt anmälningslänk.

Ehtookellot - Helgmålsbön

Joka lauantai klo 18.00 netissä/kl 18.00 varje lördag - digitalt.

Ota yhteyttä/tag kontakt!

Halutessasi voit olla yhteydessä seurakunnan työntekijöihin, heidän yhteystietonsa löytyvät täältä. Om du vill kan du kontakta församlingens medarbetare, kontaktuppgifter finns här

Jäsenyys / Medlemskap

Vill du bli medlem i Finska församlingen i Stockholm? / Haluatko tulla Tukholman Suomalaisen seurakunnan jäseneksi?

Vauvamuskari 3-12 kk / Babyrytmik 3-12 mån

Tervetuloa syksyn Vauvamuskariin - 2021 syntyneet TORSTAISIN klo. 10-12! Ilmoittautumislinkki löytyy painamalla tästä. Välkommen med på Babyrytmik i höst på torsdagan kl 10-12. Anmälningslänk hittas med att klicka här:

VIRSITUNNIT - PSALMSTUND

Paina tästä niin pääset videolinkkiin: Tryck här så ser du videolinken:

Rukous seurakunnassa / Bön i församlingen

Voit lähettää rukouspyyntösi Tukholman Suomalaiseen seurakuntaan, kuvaa klikkaamalla löydät linkin! Här kan du skicka ditt förbönsämne till Finska församlingen i Stockholm, klicka på bilden så hittar du länken nedanför! Voit myös kirjoittaa esirukousaiheesi Rukousnettiin. Du kan också skriva ditt förbönsämne i Bönewebben.

Seurakuntalehti Elävät Kivet / Församlingsblad Levande Stenar

Tutustu seurakuntalehteen! Läs församlingstidskriften!

Svenskspråkiga kyrksöndagar

Andra söndagen i månaden firas gudstjänst på svenska. Följande gudstjänster är 8/8 och 12/9

Rippikoulu / Konfirmation

Ilmoittaudu vuoden 2021 rippikouluun! Anmäl dig till årets 2021 konfirmation!

Vad synd!

Lyssna till en podd om dödssynderna

Närbild på valurna och en kvinnohand som lägger ner ett vitt kuvert. I bakgrunden syns ett grönt valbås lite suddigt.

Kyrkovalet - demokrati i kyrkan

Söndagen den 19 september 2021 är det val i Svenska kyrkan. Alla medlemmar som är 16 år och äldre kan rösta om hur de vill att Svenska kyrkan ska styras. Här hittar du information om hur och var du röstar och övergripande information om nomineringsgrupper och kandidater i valet. Valresultatet kommer också att publiceras här.

Palveleva puhelin/Jourhavande präst

Tiesitkö että on Palveleva puhelin on myös suomeksi! Palvelee joka ilta klo 21-24 puhelinnumero 020-26 25 00. På svenska finns Jourhavande präst, se nedan.

Tule mukaan! / Kom med!

Suomalaisen seurakunnan toimintaryhmät ovat tauolla Koronarajoituksien takia / Finska församlingens verksamhetsgrupper håller paus på grund av Coronarestriktionerna