Jumalanpalveluselämä / Gudstjänstliv

Messu joka sunnuntai klo 11. Nähdään kirkossa tai netissä! Mässa varje söndag kl 11.Vi ses i kyrkan eller på nätet!

HUOM! OBS! 28.6. saakka lähetetään netissä/ fram till och med midsommar digitalt

La/Lö 20.6. klo 11.00 Juhannuspäivän kansanlaulujumalanpalvelus Niemi, Forsman

Hannele Iivonen - kantele, Tony Iivonen - harmonikka

Su/Sö 21.6. klo 11.00 Jumalanpalvelus "Korkeimman profeetta" Niemi, Forsman

Su/Sö 28.6. klo 11.00 Messu "Kadonnut ja jälleen löytynyt" Paananen, Aapro

Heinäkuu / Juli

Su/Sö 5.7. klo 11.00 Messu "Ei tuomitsemaan" Järvinen, Aapro,

Su/Sö 12.7. klo 11.00 Apostladagens mässa "Sänd mig" Niemi, Aapro

Su/Sö 19.7. klo 11.00 Messu "Kristuksen seuraaminen" Paananen

Su/Sö 26.7. klo 11.00 Kirkastussunnuntain messu Niemi

Ke/On 29.7. klo 18.00 Sateenkaarimessu/Regnbågsmässa Järvinen, Simuna, Esa Aapro - laulu

Elokuu / Augusti

Su/Sö 2.8. klo 11.00 Messu "Hengellinen näkökyky" Mänttäri, Forsman

Su/Sö 9.8. klo 11.00 Mässa "Goda förvaltare" Järvinen, Forsman

Su/Sö 16.8. klo 11.00 Messu "Armolahjat" Mänttäri, Forsman

Su/Sö 23.8. klo 11.00 Messu "Usko ja elämä" Järvinen, Forsman

Su/Sö 30.8. klo 11.00 Messu "Vapaus Kristuksessa" Niemi, Aapro

Gudstjänster börjar kl. 11 om ingen annan tid meddelas. (Slottsbacken 2 B-C)
Gudstjänsten firas på finska den första, tredje och fjärde söndagen i månaden, och den svenskspråkiga gudstjänsten den andra söndagen i månaden. Ibland firas gudstjänsten tvåspråkigt.

Församlingen annonserar även i tidningen Ruotsin Suomalainen, som kommer ut på torsdagarna.

Översikt över de tre närmaste månadernas gudstjänster finns för nerladdning i JPEGformat : Finska församlingens gudstjänster

En gång i månaden firasgudstänst i Kista kyrka eller Spånga på finska men under sommaren håller vi paus.

Jumalanpalvelukset alkavat klo 11 mikäli muuta ei ilmoiteta. (Slottsbacken 2 B-C)
Suomenkielisiä jumalanpalveluksia vietetään kuukauden ensimmäisenä, kolmantena ja neljäntenä sunnuntaina, ruotsinkielisiä toisena sunnuntaina. Joskus vietetään kaksikielisiä jumalanpalveluksia.

Jumalanpalvelukset ovat ilmoituksessa torstaisin ilmestyvässä Ruotsin Suomalaisessa.

Kolmen kuukauden jumalanpalvelukset JPEGmuodossa: Jumalanpalvelukset Suomalaisessa seurakunnassa

Kerran kuussa vietetään suomenkielinen jumalanpalvelus Kistan tai Spångan kirkossa, mutta kesällä olemme tauolla.