Jumalanpalvelus joka sunnuntai / Gudstjänst varje söndag

Tervetuloa viettämään messua sunnuntaisin klo 11.00. Tästä löydät seuraavan kuukauden tapahtumat. Kirkossa muistamme edelleen pitää etäisyyttä Välkommen att fira mässa på söndagarna kl 11.00. Här hittar du följande månads evenemang. I kyrkan kommer vi fortsättningsvis ihåg att hålla avstånd.

Diakoni Eila Kastun läksijäiset siirtyvät myöhempään ajankohtaan.
Diakon EIla Kastus avskedsfest är uppskjuten till annan tidpunkt

Haluatko esirukousta? -kirjoita esirukousaiheesi tänne!

Vill du ha förbön? - Skriv ditt förbönsämne här!

Tänne voit kirjoittaa esirukouspyyntösi niin rukoilemme sen puolesta jumalanpalveluksessa. Voit olla täysin anonyymi. Här kan du skriva ditt förbönsämne så ber vi för dig i gudstjänsten. Du kan vara helt anonym.

Kolehti/Kollekt    Swish 123 427 16 31

Seurakunnan Facebook/Församlingens Facebook

Paina tästä niin pääset Facebookiin/Tryck här för att komma till Facebook

Seurakunnan Youtubekanava/ Församlingens Youtubekanal

Katso tästä - YOUTUBE - Titta här

Gudstjänster börjar kl. 11 om ingen annan tid meddelas. (Slottsbacken 2 B-C)
Gudstjänsten firas på finska den första, tredje och fjärde söndagen i månaden, och den svenskspråkiga gudstjänsten den andra söndagen i månaden. Ibland firas gudstjänsten tvåspråkigt.

Församlingen annonserar även i tidningen Ruotsin Suomalainen, som kommer ut på torsdagarna. I  församlingens Levande Stenar-tidning finns också en översikt över gudsjtänsterna. LEVANDE STENAR

En gång i månaden firas gudstänst i Kista kyrka eller Spånga på finska.

Jumalanpalvelukset alkavat klo 11 mikäli muuta ei ilmoiteta. (Slottsbacken 2 B-C)
Suomenkielisiä jumalanpalveluksia vietetään kuukauden ensimmäisenä, kolmantena ja neljäntenä sunnuntaina, ruotsinkielisiä toisena sunnuntaina. Joskus vietetään kaksikielisiä jumalanpalveluksia.

Jumalanpalvelukset ovat ilmoituksessa torstaisin ilmestyvässä Ruotsin Suomalaisessa. Seurakunnan Elävät Kivet -lehdessä on myös tietoa seurakunnan jumalanpalveluksista. ELÄVÄT KIVET

Kerran kuussa vietetään suomenkielinen jumalanpalvelus Kistan tai Spångan kirkossa.