Other languages with Google Translate

Finska församlingen i Stockholm Tukholman suomalainen seurakunta Besöksadress: Slottsbacken 2.B-C, 11130 Stockholm Postadress: BOX 2281, 10317 STOCKHOLM Telefon:+46(8)4408200 E-post till Finska församlingen i Stockholm Tukholman suomalainen seurakunta

Jumalanpalveluselämä / Gudstjänstliv

Messu joka sunnuntai klo 11. Nähdään kirkossa! Mässa varje söndag kl 11.Vi ses i kyrkan!

Gudstjänster börjar kl. 11 om ingen annan tid meddelas. (Slottsbacken 2 B-C)
Gudstjänsten firas på finska den första och tredje söndagen i månaden, och den svenskspråkiga gudstjänsten den andra söndagen i månaden. Ibland firas gudstjänsten tvåspråkigt.

Församlingen annonserar även i Ruotsin Suomalainen, som kommer ut på torsdagarna.

Den närmaste helgens gudstjänster hittas här: Nu på helgen

Översikt över de tre närmaste månadernas gudstjänster finns för nerladdning i JPEGformat : Finska församlingens gudstjänster

En gång i månaden firasgudstänst i Kista kyrka eller Spånga på finska. För nedladdning i JPEGformat: Gudstjänster i Kista kyrka

Jumalanpalvelukset alkavat klo 11 mikäli muuta ei ilmoiteta. (Slottsbacken 2 B-C)
Suomenkielisiä jumalanpalveluksia vietetään kuukauden ensimmäisenä ja kolmantena sunnuntaina, ruotsinkielisiä toisena sunnuntaina. Joskus vietetään kaksikielisiä jumalanpalveluksia.

Jumalanpalvelukset ovat ilmoituksessa torstaisin ilmestyvässä Ruotsin Suomalaisessa.

Tulevan viikonlopun jumalanpalvelukset löytyy tästä: Nyt viikonloppuna

Kolmen kuukauden jumalanpalvelukset JPEGmuodossa: Jumalanpalvelukset Suomalaisessa seurakunnassa

Kerran kuussa vietetään suomenkielinen jumalanpalvelus Kistan tai Spångan kirkossa. JPEGmuodossa: jumalanpalvelukset Kistan kirkossa.