Aikuisille yhteisöllisyyttä / Gemenskap för vuxna

Seurakunnassa on monta eri ryhmää mihin voi osallistua. Ota selvää mikä sopii sinulle! I församlingen finns det möjlighet att delta på olika sätt. Ta reda på vad som passar dig! Raamatun äärellä, Naisten illat, Virsitunti, Tilkkutupa, Syföreningen, kuorolaulua/körsång, kirkkoväärtti/kyrkvärd.

Raamatun äärellä

joka tiistai klo 17.30-19 Yläsalissa, alkaen 18.1.2022 info:leila.manttari@svenskakyrkan.se

Tilkkutupa ja Syföreningen

Haluaisitko kutoa tilkkuja Äiti Teresa -peittoihin Intiaan? Entä neuleita omaan käyttöön tai jollekin toiselle? Kom med och handarbeta tillsammans över en kopp kaffe och gör något för missionen.

Lähetystyötä ruohonjuuritasolla 27.4.2022 klo 17

Yläsalissa ja Zoomissa, Hanna ja Markku Väyrynen Tansaniasta tulevat Zoomin välityksellä vieraiksemme. Mukana Leila Mänttäri. ke 27.4.2022 klo 17. Lisätiedot Leila Mänttäri: leila.manttari@svenskakyrkan.se

Naisten illat 2022

Tervetuloa 2 helmikuuta, 2 maaliskuuta, 6 huhtikuuta ja 4 toukokuuta klo 17-18.30!

VIRSITUNNIT - PSALMSTUND

Kevätlukukauden virsitunnit - Vårterminens psalmstunder Kaikille avoin lauluhetki kirkossa

Kuorot / Körer

Tule mukaan laulamaan kuorossa! Kom med och sjung i kör!

Tule mukaan! / Kom med!

Haluatko toimia kirkkoväärttinä? Haluatko olla mukana aktiivisesti seurakunnassa? Ota yhteyttä! Vill du komma med som kyrkvärd? Vill du vara en del av församlingen mera aktivt? Tag kontakt!

Tule ja löydä oma paikkasi!

Aikuisille on  seurakunnassamme erilaista toimintaa. Aikuisikä on ihmisen elämänkaaressa pitkä aikajana, pisimmillään n. 70–80 vuotta. Tämä tuo  haasteellisuutta: kuinka nähdä, tavoittaa, kohdata aikuisiän eri vaiheissa ja siten eri elämäntilanteissa olevat ihmiset. Seurakunta järjestetäänkin monenlaista toimintaa sekä päivävapaalaisille että työelämässä oleville.

Voit valita elämässäsi pysäkin, ruumiin ja sielun hengähdyspaikan, tuntea yhteenkuuluvuutta, jakaa ajatuksiasi elämästä ja kristinuskosta tai toimia vapaaehtoisena.  Tule mukaan! Toimintaa on seurakuntakodissa Slottsbackenilla, Skärholmenin kirkolla ja Spångassa.

Raamatun äärellä Tiistaisin  klo 17.30-19.

Tilkkutupa yläsalissa keskiviikkoisin parillisilla viikoilla klo 13-15

Naisten illat  keskiviikkoisin  klo 17-18

Svenska syföreningen i nedre salen varannan onsdag udda veckor kl 12-14.

Virsitunti kuukauden viimeinen torstai  kirkossa klo 17-18

Lumina -kuoro Kuoro kaikille jokta haluavat laulaa! Torstaisin kirkossa klo 17-18

Vivendi -kuoro. Neliääninen kuoro. torstaisin klo 18-19.30. Ottakaa yhteyttä mikäli on kiinnostusta tulla mukaan. birgitta.forsman@svenskakyrkan.se

Kom och hitta din plats!

Den vuxna åldern sprider sig över flera generationer och innefattar som bäst cirka 70–80 år av människans liv. En viktig fråga är hur man bäst kan nå fram till dessa människor som befinner sig i olika faser av livet. I församlingen finns många slags verksamheter både för dagslediga och de som fortfarande är med i arbetslivet.

Du kan välja en hållplats i livet, ett andrum för kropp och själ, känna gemenskap, dela dina insikter om liv och kristen tro eller arbeta ideellt. Kom med! Verksamheten sker i församlingshemmet på Slottsbacken och i Skärholmens kyrka och i Spånga. Kretsarna samlas regelbundet terminsvis.

Uppgifter om verksamheter finns i kalendern.

Kerro, mitä on sydämelläsi – olen täällä sinua varten – älä jää yksin!

Berätta vad du har på hjärtat – jag är här för dig – bli inte ensam!

Man får tag på mig via e-post eller telefon/ Minut tavoittaa joko sähköpostitse: leila.manttari@svenskakyrkan.se

tai puhelimitse: 08-44 08 211

Yhteystiedot/ Kontakt