Other languages with Google Translate

Finska församlingen i Stockholm – Tukholman suomalainen seurakunta Besöksadress: Slottsbacken 2.B-C, 11130 Stockholm Postadress: BOX 2281, 10317 STOCKHOLM Telefon: +46(8)4408200 E-post till Finska församlingen i Stockholm – Tukholman suomalainen seurakunta

Jäsenyys / Medlemskap

Beställ anhållan om kyrkotillhörighet eller byte av församling på tfn 08-440 82 00, fax 08-440 82 01 eller per epost: finska.forsamlingen@svenskakyrkan.se

Vem kan tillhöra Finska församlingen?

För att du ska kunna bli kyrkotillhörig i Finska församlingen måste du bo inom Stockholms stift. Utöver detta har du någon anknytning till Finland: Du är född i Finland, du har en förälder från Finland eller du är gift med någon som är kyrkotillhörig i Finska församlingen.

Kuka voi liittyä Suomalaiseen seurakuntaan?

Tukholman Suomalaiseen seurakuntaan voi kuulua henkilö, joka asuu Tukholman hiippakunnassaja jolla on jokin yhteys Suomeen tai suomalaisuuteen: hän on syntynyt Suomessa, jompi kumpi vanhemmista on Suomesta tai hän on naimisissa Tukholman Suomalaisen seurakunnan jäsenen kanssa. Tilaa seurakuntaan liittymislomake tai seurakunnanvaihtamislomake seurakunnan toimistosta: 08-440 82 00, faksi: 08-440 82 01 tai sähköpostitse mailform?email=finskaforsamlingen@svenskakyrkan.se.