Katarina församling

Katarina församling Besöksadress: BOX 4015, 10261 STOCKHOLM Telefon: +46(8)7436800 E-post till Katarina församling Webbplats

Katarina församling

En andlig oas på söder

HELG I KATARINA
Lördag 28 maj 18.00
 i Allhelgonakyrkan- Konsert - Zilliacus & Forsberg. Musik av bl a Beethoven. Entré.

Söndag 29 maj
Välkommen till
  Katarinamässan 11.00 Katarina kyrka, brunch 12.00.

17.00 Blommornas fest Del 1. Katarinas barnkörer sjunger sommarsånger under ledning av Gunnel Nilsson.  Fri entré. Katarina kyrka.
18.30 Blommornas fest Del 2. Katarinas ungdoms- och vuxenkörer sjunger in sommaren. Alla körledare.  Fri entré. Katarina kyrka.

Allhelgonamässan 18.00 Allhelgonakyrkan.

ÅRETS FÖRNYARE 2016-KATARINA FÖRSAMLING
Katarina församling har blivit vald till Årets förnyare 2016, ett pris som utses av Kyrkans Tidning tillsammans med Gotlands kyrkvecka och Visby domkyrkoförsamling. Juryns motivering lyder bl a så här; "Församlingen går från ord till handling och tillvaratar människor med olika erfarenhet." "Församlingen är en inspirationskälla för andra och deras idéarbete går att omsätta även på andra platser."

MUSIK I KATARINA - BLOMMORNAS FEST Sön 29 maj 17-19.30
Musikutbudet är rikt och varierat i Katarina. På söndag 29 maj kl 17-19.30 är det Blommornas fest med sommarsånger. Fri entré
Del 1 17.00 - 200 barn sjunger in sommaren. Lars Andersson, piano, Kinga Prada Sagvid, flöjt, Georg Riedel, bas, Gunnel Nilsson, körledare
Del 2 18.30 Församlingens ungdoms- och vuxenkörer sjunger in sommaren. Alla körledare.
Här hittar du vårens konserter i Katarina kyrka
Här hittar du vårens konserter i Allhelgonakyrkan

KONSERT MED LINDA STRÖM 27 maj kl 19 i Allhelgonakyrkan
Biljetter via Ticnet.

KALLELSE TILL KYRKOFULLMÄKTIGE ONSDAG 1 JUNI KL 19
Onsdag 1 juni kl 19-20 är det tid för Kyrkofullmäktige.
Plats: Församlingssalen, Högbergsgatan 15A
Vi avslutar kvällen med kaffe, te och tårta.