Katarina församling

Katarina församling på centrala Södermalm är en öppen mötesplats med inkluderande gudstjänster och ett stort kulturutbud.

Just nu i Katarina

Här kan du läsa mer om vad som händer i Katarina församling just nu.

Vi fortsätter hjälpa Ukraina? Det här gör Katarina församling:

Vi samarbetar med Ukrainska församlingen i Stockholm, som ordnar transporter med lastbilar fulla med mat och andra förnödenheter till den ukrainska gränsen.

Benhuset / Konst / BISTRE — 27 aug till 18 sept med Gunilla Sköld Feiler

Benhuset ligger på Katarina kyrkogårds södra sida och är en mötesplats för konst, teater, andakt, musik och reflektion i de dödas närhet. Nästa utställning: Konst / BISTRE — 27 aug till 18 sept med Gunilla Sköld Feiler

Konst i Katarina: Ingert Eriksson

17 maj till 28 augusti 2022 har vi glädjen att visa utställningen Lost Children av Ingert Eriksson i Katarina kyrka.

Katarinakonfa

Katarinakonfa Vinter och Katarinakonfa Sommar. Nu är anmälan öppen för 2022-2023.

Katarina Kök & Café

Katarina Kök & Café finns i församlingshuset på Högbergsgatan 15A.

Webbandakter

Digitala andakter varje morgon på veckodagar.

Självhjälpsgrupper

Här kan du läsa om delningsgrupper som Katarina församling erbjuder. I grupperna delar vi livets händelser med varandra. Välkommen!

Webb-tv: Studio Katarina

Studioprogram från Benhuset där vi tittar vi på djupa vardagsfrågor utifrån ett andligt/teologiskt perspektiv.

Podcast! Helig andning

Guidade meditationer av och med Are Norrhava.

Digital högtidsstämning

Video: Traditionerna i Katarina kyrka hittar i år nya vägar.

Katarinakalendern

Se vad som händer i Katarina kyrka och Allhelgonakyrkan just nu.

Katarina Volontär

Katarina bygger på alla frivilliga som bidrar varje vecka. Vill du vara med?

Kontakt & öppettider

Information om hur du når oss, gör en bokning och vilka tider kyrkorna är öppna.