Katarina församling

Katarina församling Besöksadress: BOX 4015, 10261 STOCKHOLM Telefon: +46(8)7436800 E-post till Katarina församling Webbplats

Katarina församling

En andlig oas på Söder

ÅRETS FÖRNYARE 2016: KATARINA FÖRSAMLING
Katarina församling har blivit vald till Årets förnyare 2016, ett pris som utses av Kyrkans Tidning tillsammans med Gotlands kyrkvecka och Visby domkyrkoförsamling. Juryns motivering lyder bland annat: "Församlingen går från ord till handling och tillvaratar människor med olika erfarenhet. /.../ Församlingen är en inspirationskälla för andra och deras idéarbete går att omsätta även på andra platser."

SAMTAL MED OLLE - AVSNITT 2
Lyssna till det andra avsnittet i poddserien Samtal med Olle där Olle Carlsson, vår kyrkoherde, samtalar med musikern Toni Holgersson om bland annat andlig längtan, missbruk och hur att finna sinnesro. Klicka härför att lyssna.