Katarina församling

Katarina församling Besöksadress: Högbergsgatan 15, 11620 Stockholm Postadress: BOX 4015, 10261 STOCKHOLM Telefon: +46(8)7436800 E-post till Katarina församling

Katarina församling

JUST NU I KATARINA

Torsdag 16 november kl 10.00 släpps biljetterna till Katarinas advent- och julprogram. Biljetterna säljs på Katarina församlingshus på Högbergsgatan 15A och på Ticketmaster.

Nu är biljetterna till Katarinas advent- och julkonserter släppta

Vår öppna mötesplats på söndagar i Allhelgonakyrkan, ungefär var tredje vecka.
Höstens datum: 10 sept, 1 okt, 22 okt, 26 nov, 17 dec

Nyhet: Ung Söndag med Peace & Love+

Vår öppna mötesplats på söndagar i Allhelgonakyrkan, ungefär var tredje vecka.
Höstens datum: 10 sept, 1 okt, 22 okt, 26 nov, 17 dec

Kallelse till Kyrkofullmäktigemöte onsdagen den 29 november 2017

Självhjälpsprogram i 12 steg för alla ”normalstörda” människor. I höst startar även möjligheten att gå ledarutbildningar inom Livsstegen.

Livsstegen

VARJE VECKA I KATARINA