Stiftelser och gåvomedel

Sök bidrag ur Katarina församlings stiftelser.

Du som bor i Katarina församling har möjlighet att söka bidrag ur de stiftelser som församlingen förvaltar. Det finns bland annat medel för sjuka barn, rörelsehindrade, lungsjuka. Även behövande med låga inkomster kan vända sig till församlingen.

För information och tidsbokning kontakta diakonitjänsteman Erica Niggol på erica.niggol@svenskakyrkan.se eller 08-743 68 20.

OBS Administrationen av ekonomisk hjälp har sommarstängt och öppnar 27 augusti igen.

Ansök om medel

Här kan du ladda ner ansökan (pdf).