Katarina Kök & Café

Dagens lunch måndag till torsdag och soppa på fredagar. I caféet finns ett stort utbud av hembakat.

Katarina Kök & Café

Välkommen till Katarina församlingshem på Högbergsgatan 15A.

Mån-Tor: 10.00-18.00
Fre: 10.00-15.00
Lör: Stängt
Sön: 11.30-14.00

Köket

Vi serverar en god vällagad lunch varje dag mellan 11.30–13.00 i en lugn och vacker miljö, där maten så ekologiskt som det bara går. En lunchbuffé med variation där det finns både vegetariskt och alternativ av kött, fågel och fisk. Dessutom ingår en smakrik salladsbuffé och gott nybakat bröd som vi bakar varje morgon.

Söndagar i café och matsal
Vi håller öppet på söndagar från 10.00 till 14.00 med vegetarisk buffé 11.30-13.00 (efter Katarinamässan).

Caféet

Här serveras gott kaffe och te, nybakade kanelbullar finns varje dag men även nyttiga alternativ som rawbollar och fräscha smoothies. Är man extra hungrig finns nygjorda smörgåsar. Vi serverar även en god soppa varje dag som oftast är vegansk. Mycket av det vi serverar är både laktos- och glutenfritt. Här finns gemenskap för dig som önskar eller möjligheten att bara slå sig ner för en stund. Fri wifi? Ja!