Kultur

Musiken och konsten börjar där orden upphör – välkommen till Katarina kyrka och Allhelgonakyrkan där vi bjuder vi in dig till en inre resa mot både kända och okända destinationer.

Konsertprogram

Konserter i Katarina kyrka och Allhelgonakyrkan.

KONST I BENHUSET — I FRI ÖVERSÄTTNING

Lovisa Johansson och Carina Nyberg, 25 november – 18 december. Benhuset är en mötesplats för konst, teater, andakt, musik och reflektion i de dödas närhet.

Katrina kulturskola

Ett kreativt rum för våra yngsta kreatörer. Vi tror att kultur kan förändra världen. Att som ung lära sig sjunga, spela ­teater eller ett ­instrument är ­något som följer med en hela livet.

Konst i Katarina: Ingert Eriksson

17 maj till 28 augusti 2022 har vi glädjen att visa utställningen Lost Children av Ingert Eriksson i Katarina kyrka.

Digital högtidsstämning

Video: Traditionerna i Katarina kyrka hittar nya vägar.

Katarinakörerna

I Katarina församling finns en omfattande körverksamhet. Det finns körer för alla åldrar, både för dig med stor körvana och för dig som saknar erfarenhet.

Podcast från Katarina

Lyssna på Katarina församlings podcasts.