Digitala gudstjänster och andakter

Välkommen där du befinner dig att mötas för gudstjänst och andakt.

Hösten och vintern 2020

Gudstjänster just nu

För att kunna erbjuda trygga gudstjänster anpassar vi hela tiden verksamheten efter myndigheternas rekommendationer. Från och med tis 17 nov innebär det att vi inte firar några gudstjänster.

Livesända gudstjänster

Fram till 4:e advent, sön 20 dec, direktsänder vi gudstjänster kl 11.00 börjar från Katarina kyrka på församlingens Facebook-sida. Välkommen till gudstjänst där du befinner dig. Under helgerna är det uppehåll för gudstjänster på webben fram till sön 17 jan.

Söndagens predikan

Fram till sön 15 nov har vi sänt söndagens predikan från sakristian i Katarina kyrka på församlingens facebook-sida. Du hittar alla predikningar samlade på Katarina församlings YouTube-kanal.

Tidigare Webbgudstjänster

Under våren sändes webbgudstjänsten Klockan Elva från Katarina kyrka och under sommaren Klockan Arton från Allhelgonakyrkan. Du kan se Klockan Elva här på hemsidan och Klockan Arton på församlingens Facebook-sida.

kontantlös kollekt

Nu finns möjlighet att ge din gåva med hjälp av din mobiltelefon genom mobilappen Swish.

Kollekt i Morgonmässan: 123 681 6318
Kollekt i Katarinamässan: 123 085 0719
Kollekt i Allhelgonamässan: 123 196 2034

Givetvis går det också bra att lägga kontanter i kollekthåven.
Tjänsten Swish skaffar du genom din egen bank. Appen laddas ner från App Store, Google Play eller Windows Store.