Gudstjänst och andakt

Välkommen till andakter och att fira gudstjänst i Katarina kyrka och Allhelgonakyrkan.

Hösten 2020

Gudstjänster just nu

För att kunna erbjuda trygga gudstjänster anpassar vi hela tiden gränsen för max antal deltagare efter myndigheternas rekommendationer. Vi firar nattvard på ett omsorgsfullt sätt.

Sön 10.00, Katarina kyrka
Liten mässa med nattvard (huvudgudstjänst)

Sön 11.00, Katarina kyrka

Sön 18.00, Allhelgonakyrkan

Sön 19.00, Allhelgonakyrkan

Fre 12.00, Katarina kyrka
Mässa för 70+ och riskgrupper
En gudstjänst i Katarina kyrka där du som är över 70 år och/eller tillhör en riskgrupp är särskilt välkommen.

Söndagens predikan

Varje söndag kan du se en predikan från sakristian i Katarina kyrka på församlingens facebook-sida.

Tidigare Webbgudstjänster

Under våren sändes webbgudstjänsten Klockan Elva från Katarina kyrka och under sommaren Klockan Arton från Allhelgonakyrkan. Du kan se Klockan Elva här på hemsidan och Klockan Arton på församlingens Facebook-sida.

Varför ingen Katarinamässa och Allhelgonamässa just nu?

Katarina församlings Katarinamässa och Allhelgonamässa är välbesökta  gudstjänster som präglas av stor frivillighet och Katarinakörernas medverkan. Just nu är det därför svårt att fira gudstänst efter denna form.

kontantlös kollekt

Nu finns möjlighet att ge din gåva med hjälp av din mobiltelefon genom mobilappen Swish.

Kollekt i Morgonmässan: 123 681 6318
Kollekt i Katarinamässan: 123 085 0719
Kollekt i Allhelgonamässan: 123 196 2034

Givetvis går det också bra att lägga kontanter i kollekthåven.
Tjänsten Swish skaffar du genom din egen bank. Appen laddas ner från App Store, Google Play eller Windows Store.