Katarinaträffen

Gemenskap, musik, humor och poesi för oss som är lediga på dagtid.

Gemenskap, musik och humor för oss som är lediga på dagtid – en paus i vardagen och möjlighet att träffa nya vänner. Cafét är öppet och erbjuder kaffe och bakverk. Vi inleder stunden tillsammans med en andakt.

Välkommen på torsdagseftermiddagar mellan 14.00–15.15 till Högbergssalen på Högbergsgatan 15A. Fri entré.

Vill du ha mer info om Katarinaträffen, maarit.gauffin@svenskakyrkan.se

Höstens program

TOR 27 SEPT, 14.00, HÖGBERGSSALEN
Folkvisor, låtar och berättelser
Med Susanne Ericsson, sång och fiol och Sanna Rogberg, piano.

TOR, 11 OKT, 14.00, HÖGBERGSSALEN
Hur tänkte du där Gud?
En gestaltad livsberättelse med musikinslag. Av och med Ingrid Janbell.

TOR 25 OKT, 14.00, HÖGBERGSSALEN
50-talsrock med Stockholm Rockers
Gamla svenska rocklåtar med värme och ös! Med Ove Gustafsson, bas, Åke Eriksson, trummor, Fredrik Mattsson, sång och Björn Melin, gitarr.

TOR 8 NOV, 14.00, HÖGBERGSSALEN
Daniel Yngwes enmansshow
Daniel växlar mellan sång och saxofon och bjuder på allt från Pavarotti till Karl Gerhard och Chuck Berry. Sinatra och Elvis brukar också dyka upp.

TOR 22 NOV, 14.00, HÖGBERGSSALEN
Farmors radio – musik från 30-, 40- och 50-talet
Konserten drar oss in i det förgångna men med aktuella teman. Populära sånger och örhängen som framfördes av bl.a. Piaf, Ulla Billquist, Ella Fitzgerald, Judy Garland, Billy Holliday, Nat King Cole, Frank Sinatra m.fl. Med Åsa Rydman, sång och Birgitta Henriksson, piano.

TOR 6 DEC, 14.00, HÖGBERGSSALEN
Cornelis instrumentalt!
Upplev Cornelis låtar tolkade av två briljanta musiker. Med Leo Lindberg och Ove Gustafsson.