Katarinaträffen

Gemenskap, musik, humor och poesi för oss som har tid över på dagen.

Gemenskap, musik & humor

Välkommen till en paus i vardagen och möjlighet att träffa nya vänner. Cafét är öppet och erbjuder kaffe och bakverk. Vi inleder stunden tillsammans med en andakt.

Välkommen på torsdagseftermiddagar mellan 14.00–15.15 till Högbergssalen på Högbergsgatan 15A. Fri entré.

Vill du ha mer info om Katarinaträffen, maarit.gauffin@svenskakyrkan.se

Höstens program: Katarinaträffen

Vi träffas vid tre tillfällen i höst på Högbergsgatan 15 A kl 14 - ca 15.
En kort andakt, kaffe för den som vill samt ett programinslag av olika karaktär.

14 oktober SUNDAY SWEETHEARTS

Jazzkvartetten Sunday Sweethearts spelar svängig jazz med inspiration från 1920- och 30-talet. Det blir glada melodier, heta rytmer och rökig blues.

Martin Nurmi, altsax/tvärflöjt,
Susana Municio Moreno, trumpet,
Jacob Ullberger, banjo/gitarr/sång,
Jonas Hellgren, kontrabas

JAN WINTER: Livsöden och livsmusik

Musiker, journalist, författare. Senaste verket, “Dieters bok”, berättar om hur Jans pappa kom till Sverige våren 1939 och räddades av Erik och Karin Bergman, Ingmars föräldrar. Det blir ovanlig musik på ovanliga instrument och historier - om allt från Bergman till Bellman, men framförallt om varför det är så viktigt för en ateist att vara i kyrkan.

9 dec Trion ”KLEZ IS MORE”

Klez is More består av tre erfarna musiker inom klezmer (judisk-östeuropeisk festmusik), jazz och pop. Spelglädje och sväng står som alltid i fokus i denna härliga musik.
Martin Rosengart - klarinett
Miriam Oldenburg - dragspel