Katarina Kulturskola

Ett kreativt rum för våra yngsta kreatörer.

Vi tror att kultur kan förändra världen. Att som ung lära sig sjunga, spela ­teater eller ett ­instrument är ­något som följer med en hela livet.

Klasser

Katarinakörernas miniorer
Vi lär oss på ett lekfullt sätt grunderna i sångteknik, tränar gehöret och lär oss grundläggande musikaliska begrepp. Det ska vara roligt att sjunga och därför är verksamheten anpassad efter barnens ålder och har sångglädjen i centrum. Grupperna är populära, skicka in en intresseanmälan så återkommer vi.

För barn 3-6 år.
Tid: ons, tor och sön

Pedagog: Cecilia Hofsten, Linnea Lundgren och Emelie Power
Pris: 200 kr / termin

Teater, lek & fantasi
Teater för barn mellan 6-8 år. Här får barnen hitta på egna sagor och berättelser som vi gestaltar tillsammans. Vi leker, improviserar, uttrycker känslor och kliver in i magiska världar. Lektionen är 45 minuter lång och varje termin har 10 tillfällen.​

Tid: Varannan tisdag ramtid 16.00-18.00
Pedagog: Emilie Nyman
Pris: 1 000 kr / termin

Gitarr
För barn från 6 år och uppåt. Grupplektioner både för nybörjare och för de som redan börjat lära sig att spela. Två till tre elever i varje grupp. Lektionen är 45 minuter lång och varje termin har 10 tillfällen.

Tid: Varannan söndag, 10.00–16.00 (ramtid)
Pedagog: Rasmus Forsslöf
Pris: 1 000 kr / termin

Violin
För barn från 5 år och uppåt. 3-5 elever i varje grupp. Lektionen är 45 minuter lång och varje termin har 10 tillfällen.

Tid: Onsdagar, ramtid 16.00-19.00
Pedagog: Anna Manell
Pris: 1000 kr / termin, eventuell instrumenthyra tillkommer
Skicka in anmälan

Piano
För barn från 5 år och uppåt. Grupplektioner både för nybörjare och för de som redan börjat lära sig att spela. Två elever i varje grupp. Lektionen är 30 minuter lång och varje termin har 10 tillfällen.

Tid: Torsdagar och fredagar, ramtid 15.00-19.00
Pedagog: Erik Mellqvist
Pris: 1000 kr / termin
Skicka in anmälan

Dansmix
Prova på olika dansstilar såsom balett, jazz och hiphop. Med dansglädjen i centrum lär sig barnen olika koreografier och uttryck. Lektionen är 45 minuter lång och varje termin har 10 tillfällen.

För barn 4-9 år.
Tid: Söndagar ramtid 13.15-15.00