Katarinakörerna

I Katarina församling finns en omfattande körverksamhet. Det finns körer för alla åldrar, både för dig med stor körvana och för dig som saknar erfarenhet.

Hitta rätt bland Katarina församlings olika körer nedan. Platstillgången varierar, till en del körer kan det vara väntetid eller ett visst krav på erfarenhet eller kunskap.

 

Vuxenkörer
Är du som vuxen själv intresserad av att sjunga, gå in här och läs om våra vuxenkörer för att se vilken kör som skulle kunna passa dig. Kontakta sedan respektive körledare.

Ungdomskören
Katarina Ungdomskör består av våra äldsta flick- och gosskörer 16-22 år. Kören har ett högt tempo och gör många roliga konserter, resor och projekt. För att sjunga i ungdomskören krävs tidigare körvana och du blir kallad till provsjungning av våra körledare. Är du intresserad av att sjunga i Ungdomskören fyll i den här anmälan och berätta om din tidigare körvana i kommentarsfältet.

Barnkörer
Katarinas har en stor barnkörsverksamhet i åldrarna 3-15 år. Körerna är indelade i ålder och enormt populära. Det kan ta lång tid innan du får en plats, men vi kontaktar dig när vi har en plats ledig.

Miniorkörerna (3-6 år)
Aspirantkörerna (7-9 år)
Diskantkören (10-11 år)
Cathrinorna (12-15 år)
Gosskören (10-14 år)  

Från och med 10 år blir du kallad till en enklare provsjungning av våra körledare. Skicka in en anmälan här så kallar vi dig till den kör som passar din ålder.