Katarina församling

Katarina församling Besöksadress: Högbergsgatan 15, 11620 Stockholm Postadress: BOX 4015, 10261 STOCKHOLM Telefon: +46(8)7436800 E-post till Katarina församling

Goda Grannar

Rådgivning, samhällsinformation och språkundervisning för nyanlända i samarbete mellan Svenska kyrkan på Södermalm, Stockholms moské och Islamic Relief.

Rådgivning, samhällsinformation och språkundervisning för asylsökande och nyanlända i samarbete mellan Svenska kyrkan på Södermalm, Stockholms moské och Islamic Relief. Goda grannar länkar också ihop nya och etablerade svenskar med varandra och arrangerar aktiviteter. Verksamheten är beroende av ideella och samlar ett brett nätverk av människor.

Öppettider i mottagningen: Tis, ons och tors, 13.30-15.30.
Språkundervisning: mån-tor, 17.00-19.00 i Goda grannars lokal på Östgötagatan 15A.
Info: www.goda-grannar.se samt Kristina Högdahl.