Foto: Mimmi Kilander

Välkommen till Fresta församling. En församling för hela livet i de östra delarna av Upplands Väsby.

Information om personuppgiftsincident

Svenska kyrkan vill informera dig om en personuppgiftsincident som skedde i samband med att kyrkan utsattes för ett cyberangrepp i november 2023. Syftet med informationen är att berätta vad som hänt och vilka åtgärder kyrkan vidtagit. Vi ger även generella tips på vad du kan göra själv för att skydda dina personuppgifter.

Bild från barnteaterföreställningen

Barnteater

På sportlovet ges barnteater i Bollstanäs församlingshem

Andrum

Tema långsamhet. Tid för hela människan. 9 mars 10.00 - 16.30. Anmälan senast 3 mars.

Några personer sitter och samtalar inomhus.

Lev och tro

Samtala om tro och liv. Lev & tro är en serie fristående träffar. Du kan delta en eller flera gånger.

När du behöver samtala med någon

Välkommen att höra av dig, gärna via epostadressen fresta.samtalochstod@svenskakyrkan.se Diakon och präster har tystnadsplikt.

Skötselpaket

Fresta församling erbjuder flera olika gravskötselpaket.

QR-kod för Swishbetalning

Ge en gåva till vår insamling

Skanna koden i din Swish-app och ge en gåva till vår insamling till Act Svenska kyrkan. Tillsammans gör vi skillnad!

Ge din gåva