Välkommen till Fresta församling. En församling för hela livet i de östra delarna av Upplands Väsby.

Påsken i Fresta kyrka.

Påsken i Fresta

Påsken i Fresta kyrka.

Mitt i fastan bryter vi för tårtfest. Till förmån för kyrkans internationella arbete arrangerar kyrkliga syföreningen buffé vid kyrkkaffet. Välkomna till gudstjänst och tårta på Midfastosöndagen.

Tårtbuffé 31 mars

Platsen är Fresta kyrka om inte annat anges.

Musik i Fresta kyrka

Musiken är viktig i Fresta församling. Här kan du lyssna till en av Sveriges äldsta orglar och det ges ett flertal olika konserter. Platsen är Fresta kyrka om inte annat anges.

Emmy Köhler i klockarstugan

Emmy Köhler i Klockarstugan
Församlingen upplåter för närvarande Klockarstugan till en utställning om Emmy Köhlers barnvisor. Det är möjligt att besöka Klockarstugan och utställningen under kontorstid, man kontaktar då i förväg vaktmästare Andreas Eklund på 08-594 105 37. För guidning eller mer information om Emmy Köhler och hennes barnvisor, kontakta Rolf Bromme  rolf.bromme@outlook.com