Fresta kyrkas Barnkör

Det är roligt att sjunga i kör, vill du vara med?

Du som tycker om att sjunga är välkommen till Fresta kyrkas Barnkörer. Vi har två grupper, för dig som är 6-7 år och för dig som är 8-12.

Barnkör 6-7 år

När det är Familjegudstjänst är kören med och sjunger. I maj 2019 höll vi konsert med Astrid Lindgren-tema. Det var roligt!

Vi övar på torsdagar i Fresta församlingsgård, en trappa upp kl 16.00-16.30 för dig som är 6-7 år.

För anhöriga som väntar under körövningen kan vi oftast erbjuda att sitta ner med en kaffe i foajen!

Barnkör 8-12 år

Liksom den yngre barnkören deltar vi i familjegudstjänster och konsertgudstjänst. Vi  ser just nu gärna fler sångare till den här kören, välkommen!

Vi övar på torsdagar i Fresta församlingsgård, en trappa upp kl 16.30-17.00.

Titti Hvenare

Musikpedagog