Fyra barn i profil. De står upp och sjunger koncentrerat.
Foto: Johannes Frandsen/IKON

Fresta kyrkas Barnkör

Det är roligt att sjunga i kör, vill du vara med?

Du som tycker om att sjunga är välkommen till Fresta kyrkas Barnkörer. Vi har två grupper, för dig som är 6-7 år och för dig som är 8-12.
Anmälningformuläret hittar du längre ner på sidan.

Barnkör 6-7 år

När det är Familjegudstjänst är kören med och sjunger och vårkonsert brukar det bli.

Vi övar på torsdagar i Fresta församlingsgård,  kl 16.00-16.30 för dig som är 6-7 år.

För anhöriga som väntar under körövningen kan vi oftast erbjuda att sitta ner med en kaffe i foajen!

Barnkör 8-12 år

Liksom den yngre barnkören deltar vi i familjegudstjänster och konsertgudstjänst.

Vi övar på torsdagar i Fresta församlingsgård,  kl 16.30-17.00.

Här gör du anmälan till barnkören. Fält märkta med stjärna är obligatoriska.

Två skålar soppa, bröd och tomater intill.

Församlingsmiddag och mässa

6 oktober. Vi samlas runt grillen vid 16.30. Välkommen! Anmäl dig här.