Fresta församling

Prata med oss

Kontakt

Fresta församling Besöksadress: FRESTA KYRKVÄG 2, 19454 UPPLANDS-VÄSBY Telefon: +46(8)59410520 E-post till Fresta församling Webbplats

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Till innehållet

Församlingsblad och hemsida


Webbplatsen/hemsidan

Vår målsättning är att du som besökare på webbplatsens ska hitta det du söker. Dess viktigaste funktion är att möta frågor från de som vill döpa sina barn, önskar vigsel eller har att ombesörja med begravning och gravplats för anhörig. Församlingen har också en omfattande verksamhet i övrigt. Aktiviteter, gudstjänster och möten är många och det händer naturligtvis att felaktigheter smyger sig in - fel datum eller ändringar med kort varsel. Vi hoppas att detta inte ska orsaka alltför stort besvär för dig. Vi vill också använda webbplatsen till att berätta om det arbete vi gör och har gjort. Efterhand bygger vi ut med innehåll kring det som är våra mål och grundläggande värderingar. Välkommen att kika in då och då. 

Mimmi Kilander, redaktör.

Församlingsbladet

Församlingsbladet delas ut till ca 5 500 hushåll i Fresta församling med omnejd, fyra gånger per år. Utgivningsdagarna är (ungefär) 1 mars, 1 juni, 1 september och 25 november. Tidningen trycks hos Åtta45 Tryckeri AB i Järfälla och delas ut till hushållen av distributionsföretaget Bring. Om ditt exemplar skulle utebli är vi tacksamma om du meddelar oss.
Vid uteblivet församlingsblad kontakta Mejl till Mimmi Kilander, redaktör

Här kan du läsa tidningen i pdf-format.

Ladda ned senaste numret av Fresta församlingblad

 

Mimmi Kilander

Mimmi Kilander

Fresta församling

Informatör

Direkt: 08-594 105 25