Vandra med Birgitta

pilgrimsvandringar

Pilgrimer på Birgittavandringen Foto: Mimmi Kilander
Välkommen att pilgrimsvandra i Fresta

Pga det rådande läget med Covid-19 är mycket inställt nu. Det fina med pilgrimslivet är att vi är utomhus och det är ju den bästa platsen att vara på!

Vi vill skapa fler tillfällen för trygg gemenskap och har därför satt in fler pilgrimsvandringar under våren. Vandringarna tar mellan 3-5 timmar och utgår från Fresta kyrka. Håll utkik här på hemsidan där vi en vecka före varje vandring kan ge mer detaljerad information om tema och sträckning. Har du frågor är du välkommen att höra av dig till Kajsa Franke.

Vårterminens vandringar

När du går på egen hand t o m 13 mars
Till förmån för Act Svenska kyrkan i samarbete med Uppdrag Global, stiftets konfirmandsatsning för att uppmärksamma internationella frågor och insamlingsarbete. Tagga din vandring i social medier #uppdragglobal #Birgittavandringen
Swisha gärna en gåva till 123 603 40 03  insamlingskonto för Uppdrag Global.
Från och med 14 mars kan du lämna din gåva till Act här.
Det går även bra att swisha till 900 1223.

Lördag 20 mars kl 11.00 samling vid Fresta kyrka.
Någon vecka före vandringen meddelas här tema och sträckning på dagens vandring.

Måndag 5 april kl 11.00 samling vid Fresta kyrka.
Emmausvandring på Annandag påsk.

Lördag 17 april kl 11.00 samling vid Fresta kyrka.

Söndag 23 maj kl 11.00 samling vid Fresta kyrka.
Trädvandring. Från Fresta kyrka till Trädparken i Sigma.

Söndag 6 juni kl 13.00 samling vid Fresta kyrka.
Familjevandring med stora o små. Kortare och tillrättalagt för de yngsta. Tema: Heliga Birgitta.

Vi förbehåller oss rätten att sända hem den som uppvisar förkylningssymptom.
Ta hand om er, vi ser fram emot att vandra med er!
/Pilgrimsledarna

---------------------

Ta alltid bra skor, på längre vandringar också vatten och matsäck.

Vi söker volontärer som vill ”titta till” leden och meddela skador, väghinder på led och skyltning. Vi söker också vandringsvärdar. Vill du som  då och då promenerar på leden hjälpa till?
Kontakta Kajsa Franke    kajsa.franke@svenskakyrkan.se