Kartor och vandringsstöd

Här hittar du vandringsstöd, dvs karta och reflektionstexter mm för våra vandringar. Här finns också vår vandringskalender.

Pilgrimsvandringar

Vandrare med stavar och ryggsäck. Det är försommargrönt.
Pilgrimer på Birgittavandringen Foto: Mimmi Kilander
Välkommen att pilgrimsvandra i Upplands Väsby

Vandringarna tar som regel mellan 3-5 timmar. Håll utkik här på hemsidan där vi en vecka före varje vandring försöker ge mer detaljerad information om tema och sträckning. Har du frågor är du välkommen att höra av dig till Kajsa Franke.

kajsa.franke@svenskakyrkan.se

Vi ser fram emot att vandra med er!
/Pilgrimsledarna

---------------------

Ta alltid bra skor, på längre vandringar också vatten och matsäck.

Vi söker volontärer som vill ”titta till” pilgrimsleden Birgittavandringen och meddela skador, väghinder på led och skyltning. Vi söker också vandringsvärdar. Vill du som  då och då promenerar på leden hjälpa till?
Kontakta Kajsa Franke    kajsa.franke@svenskakyrkan.se

Pilgrimspass med stämpel

Stora Birgittavandringen

En vandring på ca 9 km i Birgittas fotspår

Lilla Birgittavandringen

En kortare vandring med barnen.

Entrén till Birgittalunden

Birgittalunden

Vår minsta Birgittavandring. En lång resa i litet format.

Vandring i kyrkorummet

Gör mitt hjärta brinnande av Din kärleks eld - en vandring i kyrkorummet med Birgittas böner

Ingegerdsleden

Med hjälp av guideboken (finns att köpa i kyrkor längs leden, Storkyrkan i Stockholms och i Uppsala Domkyrka) eller via Naturkartans app kan du pilgrimsvandra 11 mil mellan Stockholm och Uppsala.