Spädbarnsmassage

Välkommen att anmäla dig och ditt barn till en kurs som ger en stunds avkoppling i rofylld miljö.

Stärk kontakten

Spädbarnsmassage är ett enkelt sätt för dig att med medveten och kärleksfull beröring fördjupa och stärka kontakten mellan dig och ditt barn. Massagen öppnar både dina och ditt barns sinnen och gör er lyhörda för varandra. Den ger ditt barn en bra start i livet!

Kursen omfattar 6 träffar + en återbesöksträff à ca 1 1/2 timme med både praktiska och teoretiska moment.

Lämplig ålder 1-8 månader.
Kostnad: 200:-
Kursavgiften kan betalas via Swish nr 123 552 87 40 efter överenskommelse med kursledaren.

Hösten 2020 erbjuds kursen på tisdagar, kl 10.00 i Bollstanäs församlingshem.

Kursstart med information och direkt påföljande massagestund, tisdag den 8 september kl 9.30.
Kursen fortsätter därefter på tisdagar kl 10.00.

Välkommen att anmäla dig och ditt barn till en kurs som ger en stunds avkoppling i rofylld miljö!
Carina Karlsson, certifierad spädbarnsmassageinstruktör

Anmälan till kurs i spädbarnsmassage ht 2020. Din anmälan placeras fr o m 17 aug på reservlista. Du får besked från kursledaren.

Carina Karlsson