Nakna små babyfötter som hålls om av vuxens händer.

Spädbarnsmassage

Välkommen att anmäla dig och ditt barn till en kurs som ger en stunds avkoppling i rofylld miljö.

Stärk kontakten

Vi tar emot anmälningar till vårens kurs men reserverar oss för att smittläget inte medger att vi genomför kursen.

Spädbarnsmassage är ett enkelt sätt för dig att med medveten och kärleksfull beröring fördjupa och stärka kontakten mellan dig och ditt barn. Massagen öppnar både dina och ditt barns sinnen och gör er lyhörda för varandra. Den ger ditt barn en bra start i livet!

kursdata

I januari erbjuds 1 kurs, tisdagar, kl 10.00 i Bollstanäs församlingshem.
Start med information och direkt påföljande massagestund tisdag den 19 januari kl 9.30. Därefter fortsätter kursen på tisdagar kl 10.00.

Kursen omfattar 6 träffar + en återbesöksträff à ca 1 1/2 timme med både praktiska och teoretiska moment.

Lämplig ålder 1-8 månader.
Kostnad: 200:-
Kursavgiften kan betalas via Swish nr 123 552 87 40 efter överenskommelse med kursledaren.

Välkommen att anmäla dig och ditt barn till en kurs som ger en stunds avkoppling i rofylld miljö!
Carina Karlsson, certifierad spädbarnsmassageinstruktör

Anmälan till kurs i spädbarnsmassage.

Carina Karlsson