Fresta församling Besöks- och postadress: Fresta kyrkväg 2, 19454 Upplands Väsby Telefon: +46(8)59410520 E-post till Fresta församling

Spädbarnsmassage

Välkommen att anmäla dig och ditt barn till en kurs som ger en stunds avkoppling i rofylld miljö.

Spädbarnsmassage är ett enkelt sätt för dig att med medveten och kärleksfull beröring fördjupa och stärka kontakten mellan dig och ditt barn. Massagen öppnar både dina och ditt barns sinnen och gör er lyhörda för varandra. Den ger ditt barn en bra start i livet!

Kursen omfattar 6 träffar + en återbesöksträff à ca 1 1/2 timme med både praktiska och teoretiska moment.

Lämplig ålder 1-8 månader.
Kostnad: 200:-

Hösten 2018 erbjuds kursen på tisdagar, kl 10.00 i Bollstanäs församlingshem.

Kursstart med information och direkt påföljande massagestund, tisdag den 11 september kl 9.30.
Kursen fortsätter därefter på tisdagar kl 10.00.

Välkommen att anmäla dig och ditt barn till en kurs som ger en stunds avkoppling i rofylld miljö!

För information och anmälan kontakta:
Carina Karlsson, certifierad spädbarnsmassageinstruktör/
Verksamhetsansvarig
Barn och familj.

Kursavgiften kan betalas via Swish nr 123 552 87 40 efter överenskommelse med kursledaren.

Carina Karlsson