Qigong övning i koret i kyrkan.
Foto: Mimmi Kilander

Qigong - förvalta din livsenergi

Onsdagar i Fresta kyrka. Från 2 september utomhus tills kylan tvingar oss inomhus.

Fokusering och koncentration

Qigong är metodisk träning genom lugna rörelser för energi och välbefinnande. Qigong bygger, stärker och stretchar kroppen samtidigt som den tränar upp den mentala förmågan till lugn och ro, fokusering och koncentration. Qigong ger extra energi i vardagen. Qigong är en kinesisk hälsotradition som under flera tusen år har utvecklats till en rad olika qigongarter. Fritt översatt står "Qi" (Chi) för livsenergi, "gong" står för daglig träning.

MED ANLEDNING COVID -19 OCH SKÄRPTA  RÅD i STOCkholms län

Med anledning av de skärpta allmänna råd som sedan 29 oktober gäller för Stockholms län så anpassar vi verksamheten på nytt/ytterligare.
Qigongen äger fortsatt rum utomhus 11.15-11.45  på onsdagar.
Kyrkan är tills vidare öppen för allmän på vardagar 10.00-12.00

Titta i webbkalendern för data om din aktuella onsdag. Står där ingen Qigong, är det ingen qigong den dagen. Vi försöker hålla den uppdaterad även med kort varsel.

Kajsa Franke