Birgittavandringen

pilgrimsvandringar i vår

Pilgrimer på Birgittavandringen Bild: Mimmi Kilander

Välkommen att pilgrimsvandra i Fresta

Annandag påsk 22 april Tema Emmausvandring. Kl 10 från Fresta kyrka. Vi går hela leden och beräknar vara åter vid 15-tiden. Enkelt nattvardsfirande ute i det fria längs vägen.

5 maj  Vandringen den 5 maj är ett samarbete med Vallentuna församling då vi går från Fresta till Vallentuna. Samlings12.15 vid Fresta församlingsgård.

22 sep Söndag
Från Fresta kyrka kl 9.00 till Klippkyrkan där dagens högmässa firas kl 11.00.

6 okt  Söndag
Birgittaveckan startar. Efter högmässa och kyrkkaffe ger vi oss på pilgrimsleden Birgittavandringen.

Ta alltid bra skor, på längre vandringar också vatten och matsäck.

Vi söker volontärer som vill ”titta till” leden och meddela skador, väghinder på led och skyltning. Vi söker också vandringsvärdar. Vill du som  då och då promenerar på leden hjälpa till?
Kontakta Kajsa Franke    kajsa.franke@svenskakyrkan.se