Birgittavandringen

pilgrimsvandringar

Pilgrimer på Birgittavandringen Foto: Mimmi Kilander
Välkommen att pilgrimsvandra i Fresta

Pga det rådande läget med Covid-19 är mycket inställt nu. Det fina med pilgrimslivet är att vi är utomhus och det är ju den bästa platsen att vara på just nu!

Vi förbehåller oss rätten att sända hem den som uppvisar förkylningssymptom eller tillhör riskgrupp.
Ta hand om er, vi ser fram emot att vandra med er!
/Pilgrimsledarna

20 september vandring till Klippkyrkan
Pilgrimsvandring 9.00 Från Fresta kyrka. Vi går halva leden till Klippkyrkan där mässa firas kl 11.00. Kyrkkaffe i Prästgården. Den tidigare annonserade retreaten är flyttad.

4 oktober Pilgrimsvandring 13.00
Som en del av Birgittafirandet vandrar vi idag hela leden, 9 km.
Samling vid Fresta kyrka.

30 oktober Fredag   Allhelgonavandring 18.00
Datumet är uppdaterat. Nu tänds ljus i kyrkor och på kyrkogårdar. I eftertanke och tacksamhet för dem vi minns gör vi en stillsam lyktvandring mellan olika platser på Fresta kyrkogård. Vi avslutar inne i kyrkan. Samling utanför kyrkporten.

Ta alltid bra skor, på längre vandringar också vatten och matsäck.

Vi söker volontärer som vill ”titta till” leden och meddela skador, väghinder på led och skyltning. Vi söker också vandringsvärdar. Vill du som  då och då promenerar på leden hjälpa till?
Kontakta Kajsa Franke    kajsa.franke@svenskakyrkan.se