Fresta församling Besöks- och postadress: Fresta kyrkväg 2, 19454 Upplands Väsby Telefon: +46(8)59410520 E-post till Fresta församling

Birgittavandringen

En vandrings-och pilgrimsled i Upplands Väsby

pilgrimsvandring 26 maj och 6 juni

Pilgrimer på Birgittavandringen Bild: Mimmi Kilander

Välkommen att pilgrimsvandra i Fresta

Lördag 26 maj "Vad säger naturen om Gud?"
Samling kl 10:30 vid Fresta kyrka för att tillsammans uppleva pilgrimsleden "Birgittavandringen" som går mestadels på gångvägar och preparerade stigar, bara korta sträckor på skogsstig i naturskönt område. Dagens vandring är ett samarrangemang mellan Pilgrim Vallentuna och Fresta församling.
Vandringsledare Majken Öst-Söderlund, 08-511 862 65 besvarar frågor om vandringen.

Onsdag 6 juni
I samband med nationaldagsfirande och öppet hus sker en kortare vandring för i huvudsak barnen. !3.00 avgång från Fresta prästgård till Klippkyrkan vid Norrvikens östra strand.