Birgittavandringen

Pilgrimer på Birgittavandringen Bild: Mimmi Kilander

Välkommen att pilgrimsvandra i Fresta

22 sep Söndag
Från Fresta kyrka kl 9.00 till Klippkyrkan där dagens högmässa firas kl 11.00. Efter högmässan erbjuds möjlighet att fortsätta dagen i tystnad och gemenskap - retreat - i Prästgården.
Dagens vandring och retreat är fristående delar men del av Andrum 21-22 september.  Till sidan Andrum

6 okt  Söndag
Birgittaveckan startar. Efter Taizémässa och kyrkkaffe ger vi oss ut på pilgrimsleden Birgittavandringen kl 13.00. Åter vid 17-tiden möjlighet att äta medhavd matsäck i Församlingsgården.
18.00 Festkväll i Fresta kyrka med anledning av Birgittaveckan.
För fullständigt Birgittaprogram klicka här

Ta alltid bra skor, på längre vandringar också vatten och matsäck.

Vi söker volontärer som vill ”titta till” leden och meddela skador, väghinder på led och skyltning. Vi söker också vandringsvärdar. Vill du som  då och då promenerar på leden hjälpa till?
Kontakta Kajsa Franke    kajsa.franke@svenskakyrkan.se