Fresta församling Besöks- och postadress: Fresta kyrkväg 2, 19454 Upplands Väsby Telefon: +46(8)59410520 E-post till Fresta församling

Födelsedagsfester

En gång om året bjuder vi jubilarer till födelsedagsfest!

De som under året året fyller 65, 70, 75, 80, 85, 90 och över, får en skriftlig inbjudan att fira tillsammans i församlingen.

Lite förtäring på vita dukar, underhållning och andakt en eftermiddag mellan klockan 14 och 16.

Varje födelsedag är värd att firas för Gud gläds åt varje människa på vår jord. Här får de äldre medlemmarna av vår församling en särskild inbjudan till en ny eller fortsatt kontakt med kyrkan samt en mötesplats för nya bekantskaper.