Konstvecka i Fresta

Lokala konstnärer ställer ut under allhelgonaveckan. Välkommen till Fresta församlingsgård.

Att släppa... taget

Den apokryfiska berättelsen ur bibelboken Tobit gav upphov till tankar om föräldrars oro, föräldrars avsked, rörelse, att kunna släppa taget, förhoppningar, att ta avsked, liv och död, flyttfåglar. Samtalet mynnade ut i temarubriken ”Att släppa... taget” för 2020 års utställning.
Konstveckan startar med gudstjänst, 25 oktober kl 11.00, och pågår t o m 1 november.

Efter den inledande gudstjänsten inbjuds till  vernissagemingel och invigning i Församlingsgården med tilltugg, musik och samvaro.
Arrangör är Fresta församling tillsammans med konstnärsgruppen.

PRELiminära Öppettider

Söndag-Torsdag 25 okt - 1 nov kl  ca 12.15 - 16.00
Fredag 30 okt kl 15.00 - 20.00
Lördag 31 okt kl 12.00 - 18.00
Söndag 1 nov kl 12.00 - 13.00

Årets utställare presenteras här.

Konstveckan i Fresta välkomnar lokala konstnärer, i första hand boende eller aktiva i församlingen. Den som vill delta med sitt konstnärsskap är välkommen att senast 22 maj kontakta Gunnar Wikfeldt, samordnare i konstnärsgruppen.
kgwikfeldt@gmail.com