Välanvänd träpalett med oljefärger och pensel.

Konstvecka i Fresta

Lokala konstnärer ställer ut under allhelgonaveckan. Välkommen till konstutställning i Fresta församlingsgård.

Att släppa... taget

2020 års konstvecka har ägt rum.

Den apokryfiska berättelsen ur bibelboken Tobit gav upphov till tankar om föräldrars oro, föräldrars avsked, rörelse, att kunna släppa taget, förhoppningar, att ta avsked, liv och död, flyttfåglar. Samtalet mynnade ut i temarubriken ”Att släppa... taget” för 2020 års utställning.
Konstveckan startade med gudstjänst, 25 oktober kl 11.00, och pågick t o m 1 november.

Årets utställare presenteras här

Årets utställare presenteras här 3-4 veckor före konstveckans öppnande.

Konstveckan i Fresta välkomnar lokala konstnärer, i första hand boende eller aktiva i församlingen. Den som vill delta med sitt konstnärsskap är välkommen att för medverkan 2020, senast 22 maj kontakta Gunnar Wikfeldt, samordnare i konstnärsgruppen.
kgwikfeldt@gmail.com