Konstvecka i Fresta

Lokala konstnärer ställer ut under allhelgonaveckan. Välkommen till Fresta församlingsgård.

Seendets hemlighet

Bibelberättelsen om när Jesus botar en blind gav upphov till samtal och tankar som mynnade ut i rubriken Seendets hemlighet för 2019 års utställning.
Konstveckan startar med gudstjänst, 27 oktober kl 11.00, och pågår t o m 4 november.

Efter den inledande gudstjänsten inbjuds till  vernissagemingel och invigning i Församlingsgården med tilltugg, musik och samvaro.
Arrangör är Fresta församling tillsammans med konstnärsgruppen.

Öppettider presenteras senare.

Årets utställare presenteras här under hösten.

Konstveckan i Fresta välkomnar lokala konstnärer, i första hand boende eller aktiva i församlingen. Den som vill delta med sitt konstnärsskap är välkommen att kontakta Gunnar Wikfeldt, samordnare i konstnärsgruppen.
gunnar.wikfeldt@spray.se