Konstvecka i Fresta

Lokala konstnärer ställer ut under allhelgonaveckan. Välkommen till Fresta församlingsgård.

2019 års utställning har ägt rum. Tack till utställare och besökare.
Sidan uppdateras under våren 2020.

Seendets hemlighet

Bibelberättelsen om när Jesus botar en blind gav upphov till samtal och tankar som mynnade ut i rubriken Seendets hemlighet för 2019 års utställning.
Konstveckan startar med gudstjänst, 27 oktober kl 11.00, och pågår t o m 3 november.

Efter den inledande gudstjänsten inbjuds till  vernissagemingel och invigning i Församlingsgården med tilltugg, musik och samvaro.
Arrangör är Fresta församling tillsammans med konstnärsgruppen.

Söndag-Torsdag 27 okt - 31 okt kl  ca 12.15 - 16.00
Fredag 1 nov kl 15.00 - 20.00
Lördag 2 nov kl 12.00 - 18.00
Söndag 3 nov kl 12.00 - 14.00

Årets utställare presenteras här.

Konstveckan i Fresta välkomnar lokala konstnärer, i första hand boende eller aktiva i församlingen. Den som vill delta med sitt konstnärsskap är välkommen att kontakta Gunnar Wikfeldt, samordnare i konstnärsgruppen.
kgwikfeldt@gmail.com