Fresta församling Besöksadress: FRESTA KYRKVÄG 2, 19454 UPPLANDS-VÄSBY Telefon: +46(8)59410520 E-post till Fresta församling

Ledarutbildning

Ledarutbildningen kan bli en viktig växtplats för dig.

Är du konfirmerad och vill utveckla dina ledaregenskaper? Då kan du delta i församlingens ledarutbildning. Du får lära dig om hur grupper fungerar, om att planera och genomföra läger och andakter. Om lek och lekens etik och metodik. Du får växa i din tro och utveckla din person.

Vi träffas följande söndagar kl 11-16 i Fresta kyrka och församlingsgård.

hösten 17
8 oktober
19 november

våren 18
11 mars
10 maj  Sändningsmässa för nya ledare

Bra att veta:
Vi vill gärna ha unga ledare med i vårt barn- och ungdomsarbete. Vi vill hitta olika typer av uppdrag för våra ledare, både kortsiktiga och långsiktiga uppdrag såväl som enstaka ledarinsatser. Utbildning och fördjupning är aldrig bortkastat men att delta i ledarutbildningen garanterar inte automatiskt alla till ett sådant uppdrag i vår församling.

Välkommen att anmäla dig via formuläret.