Seniorkören i koret i Fresta kyrka.

Fresta Seniorkör

Seniorkörens verksamhet vilar

Seniorkörens ordinarie verksamhet vilar tills vidare som en konsekvens av pågående pandemi. Karin Krigsman Järnskoog leder kören från och med höstterminen 2020.

------------------------------------------------

Fresta Seniorkör är en blandad kör, med ett 50 tal medlemmar. Kören repeterar på onsdagar kl 9.30 – 11.30 i Bollstanäs församlingshem. Vill du börja i kören behöver du först kontakta körledaren. Hos Seniorkören står sången högt i taket och gemenskapen är stor! Efter körövningen finns möjlighet att för 30 kronor delta i onsdagens sopplunch som är öppen för alla. Till sopplunchen kommer också barn och föräldrar från kyrkans öppna förskola.

Under hösten åker vi på ett par dagars körläger. Detta stärker banden i kören. Vi sjunger, leker och har trevlig samvaro.

Kören medverkar i gudstjänster cirka fyra gånger per år och framträder vid jul- och vårkonserter.

Karin Järnskoog