Klockarstugan

Under sommaren ordnas enkelt tisdagskafé i Klockarstugan.

Att hyra Klockarstugan
Välkommen att hyra Klockarstugan alldeles intill Fresta församlingsgård. Upp till 20 deltagare kan rymmas i den rara miljön. Där finns inte tillgång till toalett eller möjlighet att ordna kaffe men för t ex ett kortare föreningsmöte med medhavd termos kan det fungera utmärkt. Hyrkostnaden är därmed också väsentligt lägre än för våra mer välutrustade lokaler. Kontakta församlingsexpeditionen vid intresse.

Emmy Köhler i klockarstugan

Emmy Köhler i Klockarstugan
Församlingen upplåter för närvarande Klockarstugan till en utställning om Emmy Köhlers barnvisor. Det är möjligt att besöka Klockarstugan och utställningen under kontorstid, man kontaktar då i förväg vaktmästare Andreas Eklund på 08-594 105 37. För guidning eller mer information om Emmy Köhler och hennes barnvisor, kontakta Rolf Bromme  rolf.bromme@outlook.com