Foto: Alex&Martin/IKON

Föreläsningar & Programkvällar

Föreläsningar och programkvällar

Vi inbjuder regelbundet till föreläsningar eller programkvällar. Teman kan t ex vara föräldraskap, relationer, kristen tro, teologiska ämnen eller annat.

Prep - friskvård för relationen

Prep är en friskvårdskurs för relationen. Man anmäler sig med sin partner.  Läs mer om tider, anmälan och kursavgift på sidan för prep

Foto: Dakota Corbin on Unsplash

Träning efter graviditeten

Tisdag 14 sep
i Bollstanäs församlingshem kl 11.00-12.00

Är du osäker på hur du ska börja träna efter en graviditet? Denna dag ges en introduktion av Elin Mexter som är certifierad MammaMagetränare.
Elin träffar många nyblivna mammor som vill ha hjälp med sin träning. Elin kommer att tala om vad som händer med mammakroppen efter en graviditet och du får pröva på att träna de djupare musklerna i bäckenbotten och djupa magen. ”Det är långsam och lätt träning som gäller i början”, säger Elin. ”Många mammor börjar med alltför tunga övningar, vilket kan leda till problem.”
Ingen kostnad. Pga av Corona ber vi att du anmäler dig.

Carina Karlsson

Första Hjälpen - att handla rätt vid barnolycksfall.

Torsdag 7 okt
Bollstanäs församlingshem kl 18.30 - 20.30

Teori och praktik med Marit Berglund på MBrescue. En kväll om att handla rätt vid barnolycksfall.
Kurskvällen kostar 500 kr som betalas före kurstillfället. Anmälan är bindande men inte personlig.
Anmäl till Carina Karlsson 08-594 105 30
carina.m.karlsson@svenskakyrkan.se

Att kommunicera på barnets villkor —
men hur gör man?

Torsdag 21 oktober  ( Obs! det står fel månad i församlingsbladet)
i Bollstanäs församlingshem kl 19.00

Välkommen till en kväll med Jana Söderberg, kommunikationstränare, föreläsare, författare och coach: Ställ om från guidning till coachning för att nå fram. Lär dig ”giraffspråket” för konstruktiv konflikthantering. Att lyssna på riktigt kräver fokus och disciplin - men är alltid värt mödan! Ge barn ett känslospråk och minska risken för psykisk ohälsa.

Anmäl till Carina Karlsson  carina.m.karlsson@svenskakyrkan.se

Grodkungen - berättelser i skymningen

Torsdag 18 nov
i Bollstanäs församlingshem kl 19.00

Berättarkväll med  Alf Engström. Ikväll lyssnar vi till Grimm-sagan Grodkungen, samt folksagan om Lilla Rosa och Långa Leda. Därefter berättar Siv Rosenqvistom Bollstanäs förr och nu.

På grund av pandemin ber vi att du anmäler dig.

Carina Karlsson