Foto: Alex&Martin/IKON

Föreläsningar & Programkvällar

Föreläsningar och programkvällar

Vi inbjuder regelbundet till föreläsningar eller programkvällar. Teman kan t ex vara föräldraskap, relationer, kristen tro, teologiska ämnen eller annat.

Foto: Dakota Corbin on Unsplash

Träning efter graviditeten

UPPSKJUTET    nytt datum är 15 feb kl 10.30-11.30

i Bollstanäs församlingshem

Är du osäker på hur du ska börja träna efter en graviditet? Denna dag ges en introduktion av Elin Mexter som är certifierad MammaMagetränare.
Elin träffar många nyblivna mammor som vill ha hjälp med sin träning. Elin kommer att tala om vad som händer med mammakroppen efter en graviditet och du får pröva på att träna de djupare musklerna i bäckenbotten och djupa magen. ”Det är långsam och lätt träning som gäller i början”, säger Elin. ”Många mammor börjar med alltför tunga övningar, vilket kan leda till problem.”
Ingen kostnad. Pga av pandemin ber vi att du anmäler dig.

En viktig relation - den till dig själv.

i Bollstanäs församlingshem kl 19.00

En av dina viktigaste relationer kan vara den till dig själv. Med Jana Söderberg, kommunikationstränare, föreläsare, författare och coach. Föreläsningen är kostnadsfri.

carina.m.karlsson@svenskakyrkan.se

Första Hjälpen - att handla rätt vid barnolycksfall.

Torsdag 10 mars
Bollstanäs församlingshem kl 18.30 - 20.30

Teori och praktik med Marit Berglund på MBrescue. En kväll om att handla rätt vid barnolycksfall.
Kurskvällen kostar 500 kr som betalas före kurstillfället. Anmälan är bindande men inte personlig.
Anmäl till Carina Karlsson 08-594 105 30
carina.m.karlsson@svenskakyrkan.se

Mor- och farföräldrar - mer om våra relationer.

24 mars
i Bollstanäs församlingshem kl 19.00
Jana är tillbaka, med mer om våra relationer.

Föreläsningen är kostnadsfri. Med Jana Söderberg, kommunikationstränare, föreläsare, författare och coach.

carina.m.karlsson@svenskakyrkan.se

Jag, du, vi... hur får man parrelationen att funka?

i Bollstanäs församlingshem kl 19.00
Jana är tillbaka, med mer om våra relationer.

Att få parrelationen att växa är vi många som drömmer om. Men vad är det vi strävar efter? Är det lycka eller att vara tillfreds - och vad är skillnaden? Hur kan vi få till den där öppna dialogen som även tål konflikter och gör relationen starkare. Häng med och ta tempen på din relation. Varmt välkommen till en inspirationskväll om kärlek och personlig utveckling.  Föreläsningen är kostnadsfri. Med Jana Söderberg, kommunikationstränare, föreläsare, författare och coach.