Foto: Cornelia Schauermann

Barnteater

På höstlovet ges barnteater i Bollstanäs församlingshem

Höstlovsteater är idag, 2020-10-06, fullbokad . Möjligheten att anmäla sig borttagen. Vid återbud i god tid öppnar vi anmälan igen. Välkommen åter till sidan dagarna före.

Med anledning av covid -19 håller öppna förskolan i övrigt stängt denna dag. Endast öppet för teater idag
Insläpp 9.45 (anmälan). Vi stänger efter föreställningens slut.

Mors lilla Olle

Historien bygger på sången, men vad hände före och efter att mor skrämde undan Olles nya vän. Vilka vänner är lämpliga och vilka är olämpliga? Det är viktigt att kunna säga nej, hur säger man nej på ett bra sätt? Det är viktigt för barn att kunna säga nej. Detta tas upp på ett roligt och lekfullt sätt. En rolig interaktiv föreställning med sång och musik.

Lämplig ålder: 2 - 8 år

tid och plats

Torsdag 29 oktober kl 10.00 i Bollstanäs församlingshem

Anmälan stängd

Pga av mötesrestriktionerna behöver vi ta anmälan. Här nedan anmäler du dig till höstlovsteater med Tant Klaver den 29 oktober. Vi tar emot högst 50 teaterbesökare. Du behöver ange hur många ni blir, alltså både vuxna och barn. Du kan inte ta med fler än du anmält.
Vi behöver hjälpas åt att hålla avstånd, vuxen ansvarar för sig och medföljande barn.
Tack om du meddelar återbud till carina.m.karlsson@svenskakyrkan.se