Fresta församling Besöks- och postadress: Fresta kyrkväg 2, 19454 Upplands Väsby Telefon: +46(8)59410520 E-post till Fresta församling

Fresta Pop o Gospel

START: Tis den 15 januari 19.00 - 20.30 Bollstanäs församlingshem

Kören Fresta Pop o Gospel, från våren 2019 under ledning av Titti Hvenare samlar ett femtiotal glada sångare som övar på tisdagar kl 19.00 - 20.30 i Bollstanäs församlingshem.

Fresta Pop o Gospel vänder sig till både körvana sångare och nybörjare. Det finns utmaningar för de körvana, som solopartier samt stämsång, och en nivå så att nybörjare ska kunna känna sig hemma. Man behöver inte kunna noter.

Kören sjunger på gudstjänster och konserter med kompgrupp, och deltar i Gospeldagar bl a i Konserthuset, men även med andra körer. Vi har en kördag per termin, då vi övar lite mer intensivt, ibland får vi då coach av sångpedagog.

Fler tenorer och basar till kören efterlyses!

Titti Hvenare

Musikpedagog