Fresta församling Besöks- och postadress: Fresta kyrkväg 2, 19454 Upplands Väsby Telefon: +46(8)59410520 E-post till Fresta församling

Fresta Pop o Gospel

OBS Ny övningsdag och plats!

START: Tis den 4 sep 19.00 - 20.30 Bollstanäs församlingshem

Kören Fresta Pop o Gospel, under ledning av Rakel Fridstrand samlar ett femtiotal glada sångare som övar på torsdagar kl 19.00 - 20.30 i Bollstanäs församlingshem. Vi jobbar i projektform vilket kanske passar dig som inte har möjlighet att binda upp dig långvarigt eller som formen anger - passar dig som vill pröva på ett enstaka projekt? Mer om det nedan.

Fresta Pop o Gospel vänder sig till både körvana sångare och nybörjare. Det finns utmaningar för de körvana, som solopartier samt stämsång, och en nivå så att nybörjare ska kunna känna sig hemma. Man behöver inte kunna noter.

Kören sjunger på gudstjänster och konserter med kompgrupp, och deltar i Gospeldagar bl a i Konserthuset, men även med andra körer. Vi har en kördag per termin, då vi övar lite mer intensivt, ibland får vi då coach av sångpedagog.

Fler tenorer och basar till kören efterlyses!

Sjung i projekt!

Vill du vara med i Projektkör tillsammans med Fresta Pop o Gospel?
Höstens projekt är
konsert med  THE REAL GROUP lördagen 27 oktober
samt
LIVETS PÄRLOR med bland annat Ted Gärdestads låtar, lördag och söndag 24-25 november i Fresta kyrka och Turebergskyrkan.

Rakel Fridstrand

Kyrkomusiker