Fresta församling Besöksadress: FRESTA KYRKVÄG 2, 19454 UPPLANDS-VÄSBY Telefon: +46(8)59410520 E-post till Fresta församling Webbplats

Fresta Pop o Gospel

Kören Fresta Pop o Gospel, under ledning av Rakel Fridstrand samlar ca 25 glada sångare som övar på torsdagar kl 19.00 - 21.00 i Fresta församlingsgård. För närmare information kontakta Rakel.

Fresta Pop o Gospel vänder sig till både körvana sångare och nybörjare. Det finns utmaningar för de körvana, som solopartier samt stämsång, och en nivå så att nybörjare ska kunna känna sig hemma. Man behöver inte kunna noter.

Kören sjunger på gudstjänster och konserter med kompgrupp, och deltar i Gospeldagar bl a i Konserthuset, men även med andra körer. Vi har en kördag per termin, då vi övar lite mer intensivt, ibland får vi då coach av sångpedagog.

Fler tenorer och basar till kören efterlyses!