Barn och vuxna leker tillsammans på golvet med bilar och klossar.
Foto: Mimmi Kilander

Öppna förskolan

Kom och lek och ha roligt tillsammans i kyrkans öppna förskola i Bollstanäs församlingshem

Med anledning covid -19 och skärpta  råd

Med anledning av de skärpta allmänna råd som sedan 29 oktober gäller för Stockholms län så pausar vi kyrkis - öppna förskolan, i första hand t o m 20 november. Det är så tråkigt att behöva göra detta, vi hoppas på er förståelse. Håll utkik i facebookgruppen och i vår webbkalender omkring den 19:e. Ta hand om er!
------------------------------------------------------

På kyrkans öppna förskola kan barn tillsammans med sina vuxna träffas för att leka, sjunga, fika, umgås och lära känna varandra och kyrkan.

Vi behöver rådande pandemi alla tillsammans ta ansvar och hänsyn så att det är möjligt att hålla öppet. Det viktigaste är förstås att inte komma till öppnis om man själv eller barnen är sjuka, också vid milda symptom. Framför allt på fredagar kan vi också ha seniora besökare i huset. Vi kommer vidta åtgärder t ex separata toaletter och att äldre o yngre hämtar sitt kaffe på olika ställen. Vi hoppas på en ljummen höst med möjlighet till utevistelse. Låt oss hjälpas åt. Välkommen till Bollstanäs församlingshem!

Tisdagar   under terminens första veckor ges kurs i spädbarnsmassage.
Onsdagar    09.00-13.30
Torsdagar    09.00-13.30
Fredagar      09.00-13.30

Vi samlas till sång- och andaktsstund alla dagar vid 10.30

På onsdagar kan man delta i församlingens sopplunch 11.30.
30 kr/vuxen, 10 kr/barn.

Facebookgrupp
Öppna förskolan Fresta församling finns som Facebookgrupp. Du ansöker om att gå med i gruppen. Gruppen är offentlig vilket betyder att alla (även den som inte är inloggad på Facebook) kan se vilka som är medlemmar och vad som skrivs i gruppen. Endast gruppens medlemmar kan skriva i gruppen.
Öppna förskolan Fresta församling på Facebook