Öppna förskolan

Kom och lek och ha roligt tillsammans i kyrkans öppna förskola i Bollstanäs församlingshem

picnic-avslutning i fresta

27 MAJ 10-13 PICNIC-AVSLUTNING MED ÖPPNA FÖRSKOLAN
Terminen försvann! Men det betyder inte att vi inte vill avsluta med flaggan i topp. Vi samlas bokstavligen, på behörigt avstånd från varandra,  runt flaggan utanför Församlingsgården i Fresta by. Nu äter vi äntligen upp varmkorv och kaffebröd som väntar i vår frys. Vad du övrigt vill äta (och sitta på) tar du med dig.
Sångstund, andakt och något annat gemensamt på vår vanliga sångstundstid kl 10.30. I övrigt drop in och drop out, välkommen!

Den ordinarie verksamheten nedan är stängd. Fotografering och avslutning enligt ovan räknar vi med att genomföra.

--------------------------------
På kyrkans öppna förskola kan barn tillsammans med sina vuxna träffas för att leka, sjunga, fika, umgås och lära känna varandra och kyrkan. Välkommen till Bollstanäs församlingshem!

Tisdagar   under terminens första veckor ges kurs i spädbarnsmassage.
Onsdag    09.00-13.30
Torsdag    09.00-13.30
Fredag      09.00-13.30

Vi samlas till sångstund alla dagar vid 10.30

På onsdagar kan man delta i församlingens sopplunch 11.30.
30 kr/vuxen, 10 kr/barn.

Under påsklovet v. 15 är öppna förskolan stängd.

Facebookgrupp
Öppna förskolan Fresta församling finns som Facebookgrupp. Du ansöker om att gå med i gruppen. Gruppen är offentlig vilket betyder att alla (även den som inte är inloggad på Facebook) kan se vilka som är medlemmar och vad som skrivs i gruppen. Endast gruppens medlemmar kan skriva i gruppen.
Öppna förskolan Fresta församling på Facebook