Öppna förskolan

Kom och lek och ha roligt tillsammans i kyrkans öppna förskola i Fresta och Bollstanäs

Till kyrkans öppna förskola är barn 0-5 år välkomna tillsammans med sina föräldrar, mor- och farföräldrar för att leka, sjunga, fika, umgås och lära känna varandra och kyrkan. Torsdagarna i Harderska huset, ett stenkast från kyrkan, har fokus på de allra yngsta och deras vuxna.

VÅREN 2019
Öppna förskolans Babycafé för de yngsta i Harderska villan, vid Fresta församlingsgård.
Torsdagar 9.00 - 13.30

Öppna förskolan 0-5 år i Bollstanäs församlingshem
Tisdag       09.00-13.30
Onsdag    09.00-13.30
Fredag      09.00-13.30

Vi samlas till sångstund alla dagar vid 10.30

På onsdagar kan man delta i församlingens sopplunch 11.30.
30 kr/vuxen, 10 kr/barn.

Terminsavslut 29 maj. Höstterminen startar 28 augusti.

Facebookgrupp
Öppna förskolan Fresta församling finns som Facebookgrupp. Du ansöker om att gå med i gruppen. Gruppen är offentlig vilket betyder att alla (även den som inte är inloggad på Facebook) kan se vilka som är medlemmar och vad som skrivs i gruppen. Endast gruppens medlemmar kan skriva i gruppen.

Gabriella Lindvall

Barntimmeledare