Öppna förskolan

Kom och lek och ha roligt tillsammans i kyrkans öppna förskola i Fresta och Bollstanäs

Till kyrkans öppna förskola är barn 0-5 år välkomna tillsammans med sina vuxna för att leka, sjunga, fika, umgås och lära känna varandra och kyrkan. Torsdagarna i Harderska huset, ett stenkast från kyrkan, har fokus på de allra yngsta.

Höstterminen startar 28 augusti.

HÖSTEN 2019
Öppna förskolans Babycafé för de yngsta i Harderska villan, vid Fresta församlingsgård.
Torsdagar 9.00 - 13.30

Öppna förskolan 0-5 år i Bollstanäs församlingshem
Tisdag       09.00-13.30
Onsdag    09.00-13.30
Fredag      09.00-13.30

Vi samlas till sångstund alla dagar vid 10.30

På onsdagar kan man delta i församlingens sopplunch 11.30.
30 kr/vuxen, 10 kr/barn.

Facebookgrupp
Öppna förskolan Fresta församling finns som Facebookgrupp. Du ansöker om att gå med i gruppen. Gruppen är offentlig vilket betyder att alla (även den som inte är inloggad på Facebook) kan se vilka som är medlemmar och vad som skrivs i gruppen. Endast gruppens medlemmar kan skriva i gruppen.

Barnfotografering

Fotografen Jesper Lundberg kommer till Bollstanäs församlingshem.

Onsdag 6 nov 9.00 - 11.00 avsätts i huvudsak för er som har ett barn att fotografera.
Fredag 15 nov 9.00 - 11.00 avsätts i huvudsak för er som
vill ta syskon- och familjefoton.
Bokning sker via Jespers hemsida www.studio12.se
Klicka på Boka tid, scrolla till skola/förskola så hittar du Bollstanäs, kyrkans Öppna förskola.

Gabriella Lindvall

Barntimmeledare