Fresta församling Besöks- och postadress: Fresta kyrkväg 2, 19454 Upplands Väsby Telefon: +46(8)59410520 E-post till Fresta församling

Konserter

Musiken är viktig i Fresta församling. Här kan du lyssna till en av Sveriges äldsta orglar och det ges ett flertal olika konserter. Platsen är Fresta kyrka om inte annat anges.

Det vi inte ser

Söndag 20 maj 11.00
Musikalgrupp formar dagens gudstjänst kring musikalen "Det vi inte ser" som handlar om olika utanförskap.
Fresta församlings musikalgrupp under ledning av Kajsa Franke och Titti Hvenare.
Pernilla Hammarström, präst.

Vårkonsert

Söndag 20 maj 18.00
Frestakören och Barnkören bjuder på vårmusik. Maria Stoltz Wahlforss slutar efter 29 år som organist och körledare i församlingen. Maria avtackas i anslutning till kvällens vårkonsert i samband med enkelt fika/lätt förtäring dit alla är välkomna efter konserten.
Pernilla Hammarström, präst.

Kom liljor!

Söndag 27 maj 18.00
Konsertgudstjänst med Fresta Pop o Gospelkör. Solister och musiker.
Under ledning av Rakel Fridstrand.
Håkan Simonsson, präst.

En kväll i juni

Söndag 3 juni 18.00
Konsertgudstjänst med Fresta Seniorkör. Solister och musiker.
Under ledning av Rakel Fridstrand.
Jenny Nordström, präst.

Musik i sommarkväll 19.00