Fresta församling Besöks- och postadress: Fresta kyrkväg 2, 19454 Upplands Väsby Telefon: +46(8)59410520 E-post till Fresta församling

Konserter

Musiken är viktig i Fresta församling. Här kan du lyssna till en av Sveriges äldsta orglar och det ges ett flertal olika konserter. Platsen är Fresta kyrka om inte annat anges.

Stilla orgelmusik

Lördag 3 nov   14.00-14.45

Stilla orgelmusik i Fresta kyrka under Allhelgonahelgen. Välkommen in i kyrkan i samband med ditt kyrkogårdsbesök. De kan komma och gå som du vill.

Minnesgudstjänst

Lördag 3 nov 18.00

Under gudstjänsten framförs bland annat Requiem av Eliza Gilkyso, En stund på jorden av Laleh, I gott bevar av Björn Ulvaeus och Benny Andersson.
Fresta Seniorkör och Ida Litzell.

Livets pärlor

Söndag 25 nov 11.00

Temagudstjänst i och om Frälsarkransen. Fresta Pop o Gospelkör.

Det är en ros utsprungen

Söndag 9 dec kl 18.00

Konsertgudstjänst i advent med Frestakören.

Julkonsert

Söndag 16 dec kl 15.00

Konsertgudstjänst med Fresta Seniorkör.