Fresta församling Besöks- och postadress: Fresta kyrkväg 2, 19454 Upplands Väsby Telefon: +46(8)59410520 E-post till Fresta församling

Konserter

Musiken är viktig i Fresta församling. Här kan du lyssna till en av Sveriges äldsta orglar och det ges ett flertal olika konserter. Platsen är Fresta kyrka om inte annat anges.

The Real Group 27 oktober

Real Group är en svensk vokalgrupp med fem dedikerade sångare och musiker. Gruppen har turnerat i mer än 30 år och fortsätter att hänföra en bred publik över hela världen. Med ett unikt musikaliskt uttryck i ett fält mellan jazz, pop och nordeuropeisk körmusik anses The Real Group vara en av de ledande krafterna i vokalmusikens värld. Den 27 oktober kommer de till Fresta kyrka.

Det ges två konserter: kl 15.00 och kl 19.00
Biljetterna är slutsålda.