Other languages with Google Translate

Välkommen till Spånga-Kista församling

Svenska kyrkan och Spånga-Kista församling är gemenskap och stöd i glädje och sorg, i vardag och högtid. Kyrkan är det stilla rummet med rymd för egna tankar och samtidigt platsen för livets stora högtider. Välkommen du också!

På söndag

27 maj - heliga trefaldighets dag - Tema: gud - fader, son och ande

Spånga kyrka

11.00 Högmässa, Jerker Alsterlund, Karin Wallin, Gunilla Moshi

Kista kyrka

11.00 Högmässa, Marie Grangården, Miriam Engström

Se söndagens bibeltexter!

Veckan som kommer

Här kan du ladda hem blad med kommande veckas predikoturer och kalendarium. För att kunna läsa dem måste du ha Acrobat Reader eller liknande program installerat i din dator! (Om inte kan du hämta programmet gratis.)

Församlingsnotiser

Måndagscafé i Spånga prästgård

Spånga prästgård
Bild: Evalotta Sunesson

Varje måndag kl 11.00-14.00, under vår- och höstterminerna, öppnar vi dörrarna till Spånga prästgård och bjuder in till en enkel kaffepaus. "Enkel" betyder i det här sammanhanget något lätt att äta, t.ex. soppa, smörgås etc, förutom kaffe, te och våffla. Spånga prästgård ligger alldeles intill Spånga kyrka, på Spånga kyrkväg 483. Välkommen!

Aktuella sidor från Svenska kyrkan nationellt

Pressmeddelanden från Svenska kyrkan