Spånga-Kista församling Besöksadress: Värsta allé 1, 16351 Spånga Postadress: Box 8096, 16308 SPÅNGA Telefon: +46(8)50599000 E-post till Spånga-Kista församling Webbplats

Välkommen till Spånga-Kista församling

Svenska kyrkan och Spånga-Kista församling är gemenskap och stöd i glädje och sorg, i vardag och högtid. Kyrkan är det stilla rummet med rymd för egna tankar och samtidigt platsen för livets stora högtider. Välkommen du också!

På söndag

31 juli - tionde söndagen efter trefaldighet - Tema: nådens gåvor

Spånga kyrka

11.00 Högmässa, Andrea Setterhall-Fraunholz, Ann-Christine Wilund

Kista kyrka

11.00 Högmässa, Anders Roos, Irina Shevchenko Sjökvist

Se söndagens bibeltexter!

till Spånga-Kista församling

Vi söker en komminister

till Spånga-Kista församling

- Jerker Alsterlund blir ny herde i Spånga-Kista församling

Nu är det klappat och klart

- Jerker Alsterlund blir ny herde i Spånga-Kista församling

Veckan som kommer

Här kan du ladda hem blad med kommande veckas predikoturer och kalendarium. För att kunna läsa dem måste du ha Acrobat Reader eller liknande program installerat i din dator! (Om inte kan du hämta programmet gratis.)

Granskningen av Svenska kyrkan: fel måste rättas till

Granskning pågår
Bild: TBBoA

- Det är vår skyldighet att förvalta allas våra medlemspengar på ett ansvarsfullt sätt. Därför är det bra att media granskar oss. Det säger ärkebiskop Antje Jackelén. Hon fortsätter:
- Bara när vi har våra medlemmars förtroende har vi de medel vi behöver för att göra det stora arbete vi gör. Fel måste rättas till.
Läs mer om granskningen och hur vi följer upp den.

Superkrafter - i Spånga prästgård 28 juli
Är du i stan över sommaren? Vi har öppna sommarkyrkor i Spånga, Kista och Akalla, sommarcafé i trädgårdarna i Spånga prästgård och Akalla kyrka, sommarkonserter i Spånga och Kista kyrkor samt dessutom midsommarfirande.

Sommarkyrkor 2016

I Akalla kyrka har vi en sekondhandbutik.  Här kan du hitta allt från husgeråd till stövlar och skor.

Gör ett fynd i kyrkan!

I Akalla kyrka har vi en sekondhandbutik. Här kan du hitta allt från husgeråd till stövlar och skor.

I Kista kyrka och Spånga församlingshus kan du köpa Fairtrade-märkta (Rättvisemärkta) varor.

Fairtrade-märkt

Pressmeddelanden från Svenska kyrkan