Other languages with Google Translate

Spånga-Kista församling Besöksadress: Värsta allé 1, 16351 Spånga Postadress: Box 8096, 16308 SPÅNGA Telefon:+46(8)50599000 E-post till Spånga-Kista församling

Välkommen till Spånga-Kista församling

Svenska kyrkan och Spånga-Kista församling är gemenskap och stöd i glädje och sorg, i vardag och högtid. Kyrkan är det stilla rummet med rymd för egna tankar och samtidigt platsen för livets stora högtider. Välkommen du också!

På söndag

31 mars - midfastosöndagen - Tema: livets bröd

Spånga kyrka

11.00 Högmässa, Elin Mellbin, Hans Wikström

Kista kyrka

11.00 Högmässa, Birgitta Lorentzon, Sara Wänn

Akalla kyrka

15.00 Söndagsmässa, Birgitta Lorentzon, Miriam Engström

Se söndagens bibeltexter!

FIlmvisning av dokumentärfilmen Om du kommer härifrån Kista kyrka den 26 och Spånga församlingshus den 27 mars

Veckan som kommer

Här kan du ladda hem blad med kommande veckas predikoturer och kalendarium. För att kunna läsa dem måste du ha Acrobat Reader eller liknande program installerat i din dator! (Om inte kan du hämta programmet gratis.)

Församlingsnotiser

Måndagssoppa i Spånga prästgård

Spånga prästgård
Bild: Evalotta Sunesson

Varje måndag kl 11.00-12.30, under vår- och höstterminerna, öppnar vi dörrarna till Spånga prästgård och bjuder in till en enkel kaffepaus. "Enkel" betyder i det här sammanhanget något lätt att äta, t.ex. soppa, smörgås etc, förutom kaffe, te och våffla. Spånga prästgård ligger alldeles intill Spånga kyrka, på Spånga kyrkväg 483. Välkommen!

Aktuella sidor från Svenska kyrkan nationellt

Pressmeddelanden från Svenska kyrkan