Foto: IKON

Förtroendevalda

Att vara förtroendevald betyder att man fått ett uppdrag, ett förtroende, från församlingens medlemmar. I demokratiska val utser vi vilka personer som ska ta ansvar för vår församlings ekonomi och verksamhet.

Kyrkorådets presidium

Mirja Räihä

(S), Kyrkorådet, 1:e vice ordförande, Presidiet

Holger Pettersson

2:e vice ordförande, (POSK), Kyrkofullmäktiges ordförande, Kyrkorådet, Presidiet

Kyrkorådets ordinarie ledamöter

Kyrkorådets ersättare

De senaste protokollen

Här kan du läsa eller ladda hem det senaste årets protokoll från sammanträden med Kyrkofullmäktige. Klicka på länken för det protokoll du är intresserad av. OBS att du måste ha Acrobat Reader installerad i din dator! Om inte kan du hämta programmet gratis.

Önskar du läsa ett äldre protokoll som inte finns i listan nedan, så kan du beställa det via epost.
Beställningar av äldre protokoll

Kyrkofullmäktigeprotokoll

Spånga-Kista församlings kyrkoråd har fattat beslut om att inte publicera kyrkorådsprotokoll på hemsidan. Vill du läsa ett protokoll går det bra att göra det antingen i Spånga församlingshus eller Kista kyrka under expeditionstider se vidare Hitta till oss

Du kan också skicka epost till församlingen och be om att få ett kyrkorådsprotokoll hemskickat - eposta till oss