Spånga-Kista församling Besöksadress: Värsta allé 1, 16351 Spånga Postadress: Box 8096, 16308 SPÅNGA Telefon: +46(8)50599000 E-post till Spånga-Kista församling Webbplats

Musik

Vi bjuder på mycket musik i våra kyrkor; musikgudstjänster, orgelkonserter, gospel och mycket mer. Nästan varje vecka kan du finna ett musikarrangemang, eller sjunga i någon kör.

Bild: IKON

Spånga-Kista församling är en sjungande församling. Vi har hela 11 olika körer; 5 för de stora och 6 för de små! En del av körerna ger konserter och medverkar i gudstjänsterna, medan andra bara sjunger för att det är roligt.

Vi har också regelbundet musikgudstjänster, konserter och andra musikevenemang i våra kyrkor och lokaler. Håll utkik här på vår hemsida, efter annonser i tidningarna och på våra affischer så blir du uppdaterad.